Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Gariptir kadınlar.. "Kendilerini güldüren erkekleri sadece severler; onları ağlatınlara ise aşık olurlar.."
[O. Wilde]
"Kırık bir kalbi alçıya alırsanız, herkes gelir imzasını atar".
[Murathan Mungan]
Sıcak bir ele ihtiyacın olduğunda diğer elini tut. Kimseden fayda yok bu devirde .
[Can Dündar]
80 yaşında bile aşık olanlara şaşırmayın. Aptallığın yaşı mı olur ?
[G. Vidal]
Mutlu olmanın yolunu, karşıdakini mutlu etmek sanıyorduk. Yanıldık! Çünkü ne kadar mutlu ettiysek, o kadar yalnız kaldık.
[y. Erdoğan]
"Her insan yaşamakla cezalandırılmıştır" .
[A. Huxley]
Mutlu insanlar; Herşeyin en iyisine sahip olanlar değil, Sahip olduklarını kaybetmeyecek kadar çok sevenlerdir .
[Bukowski]
Bazen sadece onun sende bıraktığı izleri özlersin, Her şarkıda ayrı bir hatıra saklıdır sanki; istesende silemezsin.
[Turgut Uyar]
Anlamaya çalışma. Hayat böyledir işte.. Hep o kıyamadıklarımız kıyar size .
[Çehov]
"Uzaklıklar sevenler için önemsizdir. Çünkü gerçek sevgiyi anlatan tek duygu; özlemektir".
[W. Butler]
Hayatın bu çirkin oyunlarına rağmen hala gülmeyi başarabilen insan; hayatın felsefesini çözmüş demektir: |Umursamamak|
[A. Huxley]
Bildiğim tek bir şey var; Senin olamayacağın kadar dürüstüm.
[M. Longston]
Bir gün en sevdiğin insandan en büyük darbeyi yersen;Pembenin kara,dostluğun yara,sevmenin palavra olduğunu anlarsın.
Birini sevmek, ömürden koca bir parça vermektir. Kendine saklayacağın, öğreneceğin, eğleneceğin vakti, başkasına hediye etmektir
[C. Palahniuk]
Zamanlarının büyük bir kısmını para kazanmak ve saklamakla geçiren insanlar, sonunda en çok istediklerinin satın alınamayacak
şeyler olduğunu anlarlar...huxley
Bıraktığın yerde olabilirim ama bıraktığın gibi değilim.
Garip değil mi ? Edepli edebinden susar, Edepsiz ben susturdum sanar.
Bitkinin güzelliği, tohumun iyiliğinden; insanın güzelliği ise, kalbinden gelir... Mevlana
Dört tane gerçek dost edin, tabutunu taşısın yeter... - Murathan Mungan -
Aklın başına gelince, sakın pişman olacağın bir iş yapma..Mevlana