Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Yanağımdaki gamzeden haberin yokmuş. hiç güldürmedin ki yüzümü haberin olsun...
Tek bir gerçeği var aşkın; "Karşındakinin adam olup olmadığını, aşıkken değil ayrılırken anlarsın" !
Akıttığın göz yαşlαrını silmek yerine, akmasına neden olanları sil hayatından ve unutma ki nankörlük; zayıf insanların işidir.
Marguez
Bil ki, bir mezar taşıdır insandan yarına kalan. Ve unutma, onu da başkası yaptırır, gerisi yalan... Mehmet Akif Ersoy
Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıklıkları değil, yaşanması mümkünken yaşayamadığı mutluluklardır... Seneca
Kabul ediyorum: en büyük hatam, yüzüme gülen herkesi kendim gibi sanmamdı. Paul Coelho
Erkek olmak; mükemmelliğini bir çok kαdındα ispαt etmek değil, tek bir kadına mükemmeli yαşαtαbilmektir aslında.
Kimsenin Hayatında Figüranlık Yapmam. Çünkü Kendi Hayatımda Başrol Oynuyorum...
Benden daha iyisini bulamazsın diyen sevgilim... Ben ne gemiler yaktım kıçı kırık bir sandalın lafı mi olur...! K.İskender
Bil ki, mutlu son diye birşey yoktur. Çünkü birşeyde 'son' varsa orada mutluluk yoktur. Dostoevsky
Üzülme.. Bil ki Yaradan umudu en çaresiz anlarda yollar. Unutma, yağmurun en şiddetlisi en kara bulutlardan çıkar. . . !
Biz dile söze bakmayız. Gönüle hale bakarız. Edep bilenler başkadır, canı, ruhu yanmış aşıklar başka...
Hz. Mevlana
Yoksulluk senin anlayacağın şey
değildir, yoksulluğa hor bakma. Çünkü yoksulların, mülkten, maldan öte
ululuk sahibi Allah'tan pek büyük bir rızıkları vardır...
Hz. Mevlana...
Bir insanın nasıl güldüğünden terbiyesini, neye güldüğünden ise zekâsını ve seviyesini anla...
Hz. Mevlana...

Geminin yüzmesi için suya ihtiyaç vardır! Ama su geminin içine girerse onu batırır! Gemi için su ne ise mümin için dünya o dur!
Hz. Mevlana...
Hayatin en güzel ani herseyden vazgectiginiz zaman
Sizi hayata bagliyan biri oldugunu düsündügünüz andir.
Yarin bambaska bir insan olacagim diyorsun Niye bugunden baslamiyorsun?
Dostu da severim düsmani da cünkü dost gücümü, düsman ise ödevimi
gösterir
Seni seviyorum'dan daha özel bir cümle var: Sana güveniyorum.
Çünkü herkes herkesi sevebilir; ama herkese güvenmez.
•Hayatından silmek istediklerini gerçekten sil, Çünkü geri dönüşüm kutusunda bekletirsen; sistemini yavaşlatır !