Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
"Avucumun içindeki nasırsın şimdi sen, kime dokunsam acırsın Unutma !..."
'Aşk ; topuktan etine kadar işleyen nasırdır . . Ya canın acıya acıya adım atacaksın ya da canını acıta acıta söküp atacaksın .
"Cicim ayları" dediğin, ilişkinin fragmanıdır. Ve en güzel sahneler fragmanda gösterilir, filmin gerisi ise vasattır...
Aşka inanmam ve asla ağlamam' dediğin halde,başını yastığa koyduğunda aklına o gelip,gözlerin doluyorsa,aşıksın işte...Yalan mı?
Ey Gönül !Şimdi sorarım sana, hangi Aşk daha büyüktür..?Anlatılarak dile düşen mi, anlatılmayıp yürek deşen mi?
Keşke kalbimizde PIN kodu 3 kere yanlış girilen hat gibi Kilitlense (!) 3 kere yanlış insanı sevince . .
Başkası düştü mü "çürük tahtaya basmasaydı" deriz. Kendimiz düşünce, bastığımız tahtanın çürük olmasından şikayet ederiz.
Cenap Sehabettin
Ey ! Olmayacak duâ'mın öznesi ; sus biraz dinle beni ! Aşkın abdestini gözlerinin yaşından aldığımdan beri benden götürdüklerin bir daha dönmedi geri..!
Aşk bazen yeni çıkan bir filmin fragmanı gibidir. Görebileceğin tüm güzellikler yalnızca tanıtımda verilir.
Douglas Noel
Aslında çok konuşan kadın yoktur. Karşıdaki hiç bir şey anlamadığı için açıklama yapmak zorunda kalan kadın vardır.
“Aşka yanmalı can dediğin..
Ya canan olmalı; ya da canını almalı,
Yar diyemezsin ki herkese; içindeki yaran olmalı...
Herkesin de bir yüreği vardır amma yürek dediğin bir (b)aşka yanmalı!...”
“Tuhaf , biz insanlar bukalemun gibiyiz. Ahlaki değerlerimizin rengini, çevremizde kilerinkine bakarak seçiyoruz.” YALAN MI ?
Ben şimdi sensizligin provalarındayım , bittiğinde sen bile ayakta alkışlayacaksin...!
Sen benim gönlümde oldukça,Yemen'de de olsan benim yanımdasın.Eğer sen benim gönlümde değilsen,yanımda da olsan Yemen'de sayılırsın.
Mevlana
Aşka inancını kaybetmiş her kadının arkasında, başarılı bir erkek vardır !!
Gore Vidal
"Rüyanda görüyorsan onu özlemişsindir...
"Rüyanda görmek için yatıyorsan eğer sevmişsin demektir...
Bir çin ata sözü derki "Birini işaret ederek suçlarken dikkat edin,çünkü diğer üç parmağınız sizi gösteriyordur!"
Sen ßenim Hayatimda Sadece 1 piyonsun Seni Kaybedersem 2 puanim gider ama ßen Senin Hayatinda Şah im ßeni Kaybedersen Oyun ßiter....!
Neyine ßaqLandim ki ßu Kadar ;ßana ßakmyana GözLerine mi yoksa ßenim oLmayan Kalbine mi ?
Sevmek seviyorum demek değil,yüreğinde hissetmektir...Ve aşk yanında olanı sevmek değil, bazen gelmeyecek birini beklemektir...