Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Ey İnsan Kaf dağı kadar Yüksekte olsanda, Kefene Sığacak Kadar Küçüksün. Unutma herşeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzülürsün.
mevlana,
Korkαr olduk artık 'Seviyorum' demeye. Kimi sαhiden değiyor sevmeye kimi ise pişmαn ediyor sevdiğine.
insanlara tüm içtenliğinle davran ,ama tüm sevgini verme, çünkü onları tanıdıkca verdiğin sevgiye acırsın .
Gerçek aşk, tıpkı cinler, periler gibidir... Bahsini herkes eder, ama gözüyle görmüş olan YOKTUR.Varda bizmi bilmiyoruz????
Sevginin tedavi edici bir özelliği vardır..hem sevgi gösteren,hem de sevilen için!..
kimse göründüğü kadar iyi ,,anlatıldığı kadar da kötü degildir...!!
Dalma.. Düşünme.. Ağlama.. Hayat bu! mahfeder insanı mesutken Bak ben ağlıyormuyum? herşeyimi kaybetmişken..
[b]"Unutmak ve beklemek insanı en çok acıtan eylemlerdir; ama bunların ne kadar süreceğini bilememek acıların en beteridir" !
[J. Christophe]
[/b]
İnsanların ne kadar kötü olduklarını görmek beni hiç şaşırtmıyor; fakat bu yüzden hiç utanmadıklarını görünce çok şaşırıyorum
Goethe
Çok mu şey istedik acaßa hayattan.? Hiç mi haketmedik sıcak ßir sarılmayı.? Hep yanlış kişiLer için mi akmalıydı gözyaşları.?
"Kim bilir.. Masalınızın kahramanı, başka bir hikayenin figüranı olmaya gitmiştir belki de".
[Nazım Hikmet]
Bir güzellik yap kendine.. Sadece sahip olduklarını düşün, mutlu ol onlarla. Sahip olmadıkların üzülsün seninle olamadıklarına..
Aptallar akıllılardan pek az şey öğrenirler; ama akıllılar aptallardan çok şey öğrenirler.Ancak, kendi kendini idare edebilen
insanlar hürdür.....HORACE
Suçlayamıyorum kalbimi kırıp gidenleri. Bana kalanlardan kurtulmaya bile cesaretim yok ki birilerini suçlayabileyim.
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler,, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer..
Unutma ki, İnsanlar senin istediğin kadar hayatındalar.
Görmezden geldiğin kadar dürüst ve onları istemediğin kadar aptallar...
Hadi yaramı sarmaya merhemin yok,yalandan da olsa gönül alamaz mısın?
MEVLANA
Alttan aldık yeteri kadar bundan sonra herkes ederi kadar...Düşünméktén utanmıyorsan söyLéméktén dé utanma!
Boş bir çuvalın dik durması zordur.
Benjamin FRANKLIN
Bu kadar içimdesin işte....
Çekmecemden bir zarf çıkarıp, adını yazdım.
Büyük harflerle, yalnızca adını.
Adresini bilsem gönderir miydim, bilmiyorum.
Mektup cebimde.
Cebim yüreğime yakın.
Yüreğim sende.
Sen yüreğime yakın.
Öyleyse mektup sende.
Bu kadar içimdesin işte....