Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Ne sahip olduğundur hayat, ne de umdukların bunca zaman. Yüreğin kadardır hayat! ‘Seviliyorsan renkli, seviyorsan Siyah Beyaz.
"Ne garip.. Kazanmak insanlara yetmiyor. Diğerlerinin kaybettiğini de görmek istiyorlar".
Ruh Eşini Hala Bulamadıysan Üzülme.. " Bu Senin Eşsiz Bir Ruhunun Olduğunu Gösterir "
Gidiyorum" Dedim.. "Cehenneme kadar yoLun var" dedi..."O halde ,daha çok karşılaşırız" Dedim...sustu
Ya tek benim olursun, ya da silinir gidersin bu yürekten. Orta yolu yok bunun ! Ha var, ha yok değil; Ya var olursun yada yok".
Bir insanı unutabilirsin,
Bir insanın sana neler yaptığını da unutabilirsin,
Ama o insanın sana ne hissettirdiğini asla unutamazsın..
"Aşk kulübeyi altından bir saraya benzetir."
Hayat bazen tüm kapıları tutulmuş bir tavla oyunu gibidir.zarlar elinde kalır!
-Niçin insanlar üzgün olunca ağlar?
-Çünkü...Daha duru görebilelim diye gözlerin camını ara sıra yıkamak gerek.
August Strindberg
"Aşk köprü kurmaktır. İnsanlar köprü kuracaklarına, duvar ördükleri için yalnız kalırlar..." Sir Isaac Newton
Akıp giden zaman içinde bir kafesteyim , Her türlü amelde çok ahesteyim , Kabrim... beni bekliyorken dünyalık hevesteyim , Uyandır artık Ya Rab! belki son nefesteyim.
- Olağanüstü birşeydir aşk;
"Siz bile kendinizi sevemiyorken O sizi bir başkasına sevdirir..
Benden daha iyisini bulamazsın diyen sevgilim... Ben ne gemiler yaktım kıçı kırık bir sandalın lafı mi olur...! K.İskender
Bil ki, mutlu son diye birşey yoktur. Çünkü birşeyde 'son' varsa orada mutluluk yoktur. Dostoevsky
Mutlu son olmayabilr ama mutlu sonun hayalini kurmak bile mutluluktr...
Annem Çocukluğumu Soranlara Hep 'Küçükken Yaramazdı' Derdi.. Evet Anne Küçükken 'Yaram'Azdı. . . !
Sıkı sıkı tembihlerler . ' Unut onu , aklına bile getirme , çıkar kafandan , hafızandan sil .. ' Sanki seven beynimizmiş gibi .
K.iskender
Nemi ÖğrendimHayattan? İyice Tanımadan İnsana Bağlanmamayı. Beni Takmayanı Takmamayı. Verdiğim Değeri Haketmeyen İnsanları Silmeyi. Gidene Dur Dememeyi Giden Bensem Arkama Dönüp Bakmamayı. Gözyaşlarımın Degerli Olduğunu Ve Onlara Değmeyecek Kişiler İçin Harcamamayı Bir Çift Tatlı Söze Masum Gülücüğe Kanmamayı.Ben İzin Vermedikce Kimsenin Beni Üzemeyeceğini Ve Herşeyden Değerli Olduğumu ANLADIM...
Beklemek mi zor ? Bekletilmek mi? Yoksa beklenilen olmak için kendini kendinden geçirmek mi "Aşk" ?
"Yaşıyorsak, hala umut var demektir". Seneca