Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Doğru insanı arayıp durmuş herkes aşık olmak için .. Kimse uğraşmamış doğru insan olmak için. . . !
Gerçek şu ki, herkes seni incitecek. Yapman gereken tek şey, acı çekmeye değer birini bulmak.
Yüz dilde seni seviyorum desen ne fayda.Bir dilde adam gibi sevmedikten sonra..
Albert Einstein
Çok zeki olduğumdan değil, sorunlarla uğraşmaktan vazgeçmediğimden başarıyorum.’...
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "nisa nisa" (8.07.2011, 12:26)
"Her kahkahanda Allah'a teşekkür etmiyorsan, neden her ağladığında O'na kızıyorsun.."
Parfüme gerek duymaz Annem, doğuştan cennet kokar zaten
Dost diye sarıldıklarınıza iyi bakın. Nden size o kadar sıkı sarılmışlar? Kim bilir belkide haraket etmenizi engellemek içindir.
[R. Sharma]
"Allah der ki; Hayvanlar benim sessiz kullarımdır. Onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklardır!.."
H.z. MEVLANA
Akılsızlar, hırsızların en zararlılarıdır. Zamanımızı, neşemizi ve mutluluğumuzu çalarlar.
Başım önde bu aralar.. Suçlu olduğumdan değil. Görülmeye değer hiçbirşey kalmadığından..
Cezmi Ersöz
Gidenlerden; aşkınızı, kalbinizi beyninizi mektuplarınızı vs. değil sadece uykularınızı geri isteyin.En çok ona ihtiyaç oluyor.
[Ece Ayhan]
İnsan seviyorsa kaybetmekten korkar. Kıskançlık da bir kaybetme korkusudur. Kıskanmıyorsa eğer; Yeterince sevmiyordur.
Oğuz Atay
Gördüğünü herkes sever, Sen onda kimsenin görmediğini bulacaksın. Eğer gerçek aşk istiyorsan; ten’e değil, kalbe dokunacaksın
[Mevlana/Rumi]
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir.
Paul Auster
Giderken ayagınımı sürüdün? Ardından herşey gitti önce tebessümüm Sonra hislerim sonra sonra çok şey gitti anla..
Zaman, birlikten kuvvet doğurma zamanı değil; zaman, tek başına dimdik ayakta kalabilmeyi becerme zamanıdır.
"Erkekler güzel kadınları sever; kadınlar sevdiği erkekleri yakışıklı bulur."
[W. Godlam]
Seni seviyorum, dediğinde 'gerçekten mi' diye sorarsam; inanmadığımdan değil, sadece bir kez daha duymak istediğimdendir. .
Unutulmamalı ki; gözleri güzel yapan rengi yada boyası değil, Bakışların ta kendisidir".
Ne geçmişe saplanıp kalacaksın, ne geleceğin düşlerini kuracaksın.. Ömür dediğin şu andır onu da hakettiğin gibi yaşayacaksın" !
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "melye" (8.07.2011, 14:47) düzenleme sebepleri: yazı altındaki url silindi...