Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
"İnsanlar sevdikleri şeyi yok etmeye, daha sonra da yok ettikleri şeyi yeniden sevmeye ve değer vermeye meraklıdırlar."
[Walsch]
mutluluğunuz bir başkasının yaptıklarına bağlıysa, çok ciddi bir sorununuz var demektir...
[A. Huxley
Asıl yalnızlık; yalnız hissetmenize sebep olan kişilerle yaşamak zorunda kalmanızdır .
[P. Auster]
"Toprak gibi olmalısın.. Ezildikçe sertleşmelisin! Seni ezenler sana muhtaç kalmalı ! hayatı sende bulmalı".
Ertesi gün sana kavuşmayacağım için, uyumadığım geceler var benim..
Sevgi Üç Türlüdür
Birincisi MUHABBET :
Sevdiğini Görünce Mutludur Kişi/
Görmeyince Önemli Değil..
İkincisi AŞK :
Sevdiğini görünce Mutludur Kişi/
Görmeyince Hüzün Kaplar İçini..
Üçüncüsü DERT :
Kişi Sevdiğini Görsede Hüzünlüdür/
Görmesede…
İki pencere αçık kαlıncα cereyαn, İki yürek αçık oluncα Aşk olur; ama sonuç değişmez: İkisininde sonunda "üşütürsün"
"Toprak gibi olmalısın.. Ezildikçe sertleşmelisin! Seni ezenler sana muhtaç kalmalı ! hayatı sende bulmalı".
güzel söz begendim...
Dost gibi görünen yalakalar, farklı olmaya çalışan basit insanlar,
Arkamızdan kurulan oyunlar.. kural hep aynı:
Gül ve Geç..
D.Noel
Pişman değilim yaşadıklarımdan, öfkem belki de yaşayamadıklarımdan...
Nazım Hikmet
Birini adam gibi sevmek; aldanmayı, ağlamayı hatta yalnız kalmayı göze almak demektir..
///Murathan Mungan///
Kimi İnsan, Geçmişle Geçememişi Birbirine Karıştırır. Halbuki, Geçen İz Bırakır, Geçemeyen Yara ..!
'Herkes ikinci bir şansı hakeder' derler ya hani. Unutma, 'Seven gerçekten sevse, ilk şansını kaybetmezdi'.
"Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canıma okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim.."
[İlhan Berk]
Bana Kötü Kalplisin demiştin.. Haklıydın Çünki orada Sen vardın..!
Öleceğiz Birgün, Gömecekler. Bikaç Gün Övecekler, Sonra Kalan Malını Bölecekler; Hatta Memnun Kalmayıp Üstüne Birde Sövecekler.
"Ne diye böbürlenip büyükleniyorsun. Doğumun bir damla su, ölümün bir avuç toprak değil mi?"
Kolay mıdır bir anda herşeyden vazgeçip gitmek, Yoksa herşeye rağmen gitmekten vazgeçip sevmek mi gerek?
Özdemir Asaf
İnsana En Çok Ne Koyar Bilir Misin ? Yanyana Oturduğun Halde Ona Hiçbir zaman 'Seni Seviyorum' Diyemeyeceğini Bilmek ..
"Gitmesini bileceksin kimi zaman, arkana bile bakmadan! Ve kimi zaman söyleyeceksin sevdiğini, çok geç kalmadan.."