Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
''Kimse gerçekleri unutmaz, sadece yalan söylemekte ustalaşırlar.''
"Her çiftin problemleri vardır. Her çift kötü zamanlar geçirir. Bütün güzel zamanları kötü zamanlar için feda mı edelim?"
''En iyisini ümit et. En kötüsüne hazırlan.''
''Bir zincir, en zayıf halkası kadar güçlüdür..''
Dün geçti gitti.Dün gibi, dünün sözü de geçti.Bugün, yepyeni bir söz söylemek gerek
Hz.Mevlana
Gül o güzel kokuyu diken ile hoş geçindiği için kazandı...
Hz. Mevlana
“Dünya’ yı Arayıp Ahireti Bulanı Hiç Görmedik,
Ama Ahireti Arayıp Dünyayı Bulanı Çok Gördük.”
Hasan-ı Basri (K.s)
Nasipse gelirmiş
Çin'den Yemen'den;
Nasip değilse
Kayar gidermiş elinden...
zararın büyük olur..
unutma!..
Eskiden insanlar sevilir, eşyalar ise kullanılırdı. Gün geldi eşyalar sevilir, insanlar kullanılır oldu.
Kişiye göre davranacaksın, küçükle küçük olacaksın hatta; ama seviyesizin seviyesine inecek kadar düşmeyeceksin hayatta.
Sevmek; güzel birinde aşkı aramak değil. O kişide, bilmediğin bir zamanın beklenmedik bir anında, 'kendini bulmaktır'.
Yemek koyulurken, "bu kadar yeter" dedikten sonra mutlaka bir kaşık daha yemek koyan kişiye 'anne' denir. Ve o herşeye değerdir.
Seni seviyorum' diyen, Seni gerçekten seven değildir. Seni gerçekten seven; 'Seni seviyorum' demeye çekinendir.
İçin yanarken üşümek, Yüreğin kan ağlarken gülmek, Özleyip de sevdiğini görememek.. İşte aşk bu olsa gerek !
Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Şunu unutma Ben de Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var.....
Sen konuşmaya tenezzül etmezsin suskun sanırlar, ve umursamaz. Bilmezler ki, bi konuşacak olsan yüzüne bakacak yüzleri kalmaz
"Tanrı Sizi Korusun Bizi ALLAH Korur. . .
Bir papatyadan terk farkın;
Onun bazen,seviyor da çıkabilmesiydi ~
Kadınlar, kendilerine yapılan birçok şeyi affedebilir; ama affetikleri şeyleri hiçbir zaman unutmaz...