Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Buğulu camlardaki sözler gibisin; Yani nefesim olmadan bir hiçsin.
İncir çekirdeğini doldurmayacak kadar''diye niye küçümserler
Ki kalp pekmi büyük incirden?
Bakın bakalım insan neler çekiyor
İncir çekirdeği kadar kalbe düşenden ?
Mevlana
Herhαngi birinin senden nefret etmesinin asıl nedeni; senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir.
- Hergün yüzlerce hayal kurar insan ve hiç biri gerçek olmaz; ama birgün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz.
Önüne Geçemediğin Tek Şey Kaderdir.Seni Yaşama Bağlayan Aslında Bir Mucizedir.Bugün Yaşadığın Herşey Dünden Kalma Sebeplerdir.Ve Aslında Hayat Dediğin '' Yaşayabildiğin Kadar Güzeldir ''...
Ateş karşısında bozulmayan altın, altın karşısında bozulmayan kadın, kadın karşısında bozulmayan erkek; kalitelidir.
"Yanında olduğum zaman değerimi bilmezsen; değerimi bildiğin gün beni yanında bulamazsın!"
Aramayacaksın kimseyi, olması gerekenler zaten yanında. Ve yanında olmayıp gidenler; ne aklında olacak ne de umrunda .
"Hatırlamak için bir hafızamız varken, unutmak için elimizde hiçbir şeyin olmaması; hayatın bize attığı en büyük kazıktır.."'
Bu hayat bana, İnsanların çoğunun gülemediği için ağladığını, susamadığı için konuştuğunu ve laf olsun diye yaşadığını öğretti"
Parçaları kaybolmuş puzzle gibi artık insanlar. Kiminin ruhu, kiminin beyni ve birçoğunun bir kalbi yok.
Aşk dediğin ne kadının güzelliğinde gizli, Ne erkeğin görünüşünde. Aşk dediğin kalplerde gizli, dış görünüş sevmeyenlere göre.
"Tahterevallinin diğer ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara; canımın sıkıldığında kalkabileceğimi söyleyin.."
Ben dostlarımı hiç satmadım! Çünkü; ya beş para etmez çıktılar ya da paha biçilemez..
"Başkalarının senin hakkında ne düşündükleri konusunda endişe duyduğun sürece, onlar senin sahibindir."
Aşkları da ticarete döktüler artık..
Her sevgili tecrübeli eleman arıyor..
Şimdi söyle !
Aşkına layık olmam için kaç referans göstermem gerekiyor ?
"İnsan kalbinin gözü miyoptur, uzağı görmez."
İnsanlar Günahları İle Övünüp Sevaplarla Alay Ediyorlarsa,Şeytan Yüreklerinde Tavaf Ediyor Demektir''.
Sevgi sadakatle, cesaret itibarla, ihanet intikamla ödüllendirilir.
Psikopatlıkla alakası yok; senin dalını kıranın, ağacını kökünden sökeceksin ...