Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Bugün hayat veren su, yarın seni boğabilir.
Gitme zamanı gelmişse 'dur' demenin; zaman geçmişse 'dön' demenin; ve aşk bitmişse 'yeniden' demenin; hiçbir anlamı yoktur ..!!!
Bir Köpeğin Dostluğu, Bir Dostun Köpekliğinden İyidir..
"Yalnız olmak, yanlış bir kalpte olmaktan iyidir
Eğer iki kişi arasında kalıyorsanız; ikinciyi seçin. Çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı .
Paylaşacak dostlarınız yoksa, iyi şeylere sahip olmanın bir anlamı da yoktur.
"Aşk; herkesi o'na benzetip, kimseyi o'nun yerine koyamamaktır.
кöρєğι ∂σѕт уαραη αкıℓ ∂ışı (Şuursuz) ѕσηѕυz ѕα∂αкαтι, ∂σѕтυ кöρєкℓєşтιяєη αякα∂αşℓαяı∂ıя..! [BaBuSh]
"Aslında insanlar, sadece dua ederken dürüsttür".
Eğer Allah seni bana yazmışsa, benden kaçışın yok! Lakin kader seni benden almışsa, ağlamaya lüzum yok..''
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez.
"Garip değil mi?'' Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde, ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz.
"Beni sev ya da benden nefret et, ikisi de benim yararıma. Seversen hep kalbinde olurum. Nefret edersen hep aklında..
Bir kadın, oğlunu aklı başında biri yapabilmek için 20 yıl uğraşır; Başka bir kadın, 20 dakikada aklını başından alır.
Düştüğünde yanında olan değil, kalkman için el uzatan dosttur. Unutma, 'Kötü günde katkısı olmayanın iyi günde hissesi yoktur'.
"Yüreğin, kadını erkeği yoktur. Bi mert olanı vardır, bir de namert olanı"..
Kaybedecek bir şeyi olmayanlardan korkmalısın. Çünkü onlar kazanmak için her şeyi yapar.
Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri gelir herşeyden önce.. Vaad etmeseydi Allah cenneti, O’na bile etmezlerdi secde.
Herkes doğru insanı bulmak ister, yanılmamak için. Oysa kimse uğraşmaz, doğru insan olmak için.
Kişilikli kadınlar kişiliğini, kişiliği olmayanlar dişiliğini kullanır. Ve genelde erkekler hep ikinciyi tercih eder.