Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bir defa yaşanır aşk. Eğer ikinci kez yaşayacağına inanıyosan; "Ya kendini kandırıyorsun yada önceden kandırılmışsın demektir.
huxley ..
Kadın, kocasının; delikanlılıkta sevgilisi, olgun çağda arkadaşı, ihtiyarlıkta da hastabakıcısıdır.
francis bocon ..
İyi kitaplar okumak, geçmiş yüzyılların en iyi insanlarıyla sohbet etmek gibidir.
rene descartes ..
Bazı insanlar, onları dinlemediğim için bana kızıyorlarmış galiba. Yada öyle bir şeydi, tam dinlemedim.
bob dylan ..
Öyle hafife alma sevdayı.Öyle boş yere ümit verme,sevmediğine,Sen gözlerine bakarsın bir kadının,cinayet işlenir benim ülkemde..
Hevesleri için kimse kimsenin gururu ,duyguları ile oynamasın.. Bu toprağın üstü varsa birde altı var unutulmasın .
N. Parra ..
Nereye bakıyorsun ihtiyar? diye sordum.Gözlerini sudan ayırmadan cevap verdi:" Hayatıma oğlum,akıp giden hayatıma..
Nasil oluyor da insani mutlu eden bir sey ayni zamanda onun felaketinin de kaynagi olabiliyor."
Goethe - Genc Wertherin Acilari ..
"Günümüzde en büyük sorun; aptalların kendilerinden son derece emin, zekilerin ise sürekli şüphe içinde olmalarıdır" .
Bertrand Russell ..
Ne geçmişe saplanıp kalacaksın, ne geleceğin düşlerini kuracaksın.. Ömür dediğin şu andır onu da hakettiğin gibi yaşayacaksın!
Can Yücel ..
"Hastalığını öğrenip 'geçmiş olsun' diyenler değil, Birgün sonrα 'nasıl oldun' diyenler olmalı yanında."
G. Vidal ..
Zamanın silemeyeceği hiçbir anı, ölümün sona erdiremeyeceği hiçbir acı yoktur.
Cervantes ..
Boş boş seviyorum demekle olmaz; göstereceksin sevdiğini, hissettireceksin. Yapamıyor musun? O zaman yoldan çekileceksin!
Can Yücel ..
"Ne zaman bu sehirden kaçıp gitme isteği gelse, bir köşeye oturup geçmesini bekliyorum. Gidersem dönmem çünkü biliyorum".
Cemal Süreya ..
Keşke bazı insanlar için "imalat hatası var, geri topluyoruz" deseler..
Ece Ayhan ..
Belki de insan sevmeyi bilmediğinden değil, sevgisine layık biri olmadığından yalnızdır".
Aldous Huxley
"Başkalarının senin hakkında ne düşündükleri konusunda endişe duyduğun sürece, onlar senin sahibindir."
Walsch
Gittiğinde ağlarsın, şarkılarda, filmlerde, ona-buna herşeye ağlarsın. Aklın başına gelince de boşa harcadığın zamana ağlarsın.
Bukowski ..
[i][b]Özlemek; geçmişe ait değil, geleceğe ait bir eylemdir. "Artık yok diye üzülmez, bir daha olmayacak diye üzülür insan".
[/i][/b]
Aşık olduğumda sadık olurum, çünkü aşık olurum ....
Oscar Wilde ..