Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Yüreğin, kadını erkeği yoktur. Bi mert olanı vardır, bir de namert olanı. Nazım Hikmet
Doğuştan tedavisi olmayan bir hastalığım var: "Her gördüğümü insan sanıyorum.
Bazen sevdiklerimize zarar vermemenin tek yolu, onlardan uzak durmaktır.." [Prison break]
Kimbilir... Belki de yaralarımıza üflerken ögrendik ıslık çalmayı..
Bazen ona bişeyler yazarsın; yazar silersin, yazar silersin. O hiçbirini okumamış olur ama sen hepsini söylemiş olursun...
Aynı yolu beraber yürüdüğümüzü sandığımız insanlar,MeĞer bize sadece gidecekleri yere kadar eşlik ediyorLarMış..
Kimseye göstermem üzüntümü. Gündüz gülerim, geceleri yalnız ağlarım.
Mevlanaya sormuşlar." Sevgili nasıl olmalı?"diye. Mevlana cevap vermiş;" Dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanmalı."
[Mevlana]
"Hayat garip.. Bazen ulaşamayacağın kadar yüksekte sandığın kişiler, aslında eğilemeyeceğin kadar alçaktadır!"
"Tamam mesafeler aşka engel değil ama, ben burada ağlasam senin yanakların ıslanır mı orada?"
Göz nereye bakar, gönül oraya akar; gönül nereye akar, ayak oraya koşar...
"Şimdi ona gidip delice haykırarak "Seviyorum" diyesim var.Koşarak boynuna atlayasım sıkıca sarılıp hemde hiç bırakmayasım.."
[Sunay Akın]
Sevdiklerinize zaman ayırın, yoksa zaman sizi sevdiklerinizden ayırır.." [W. Golding]
"Papatya fallarının her zaman tek bir sonucu vardır; elinize bakarsanız ve size kalan tek şeyin bi sap olduğunu görürsünüz ."
[A. Capus]
Şimdi benim son diye bitirdiğime, kimbilir kimler ilk diye başlayacak.." [Kahraman Tazeoğlu]
"Aklında bulunsun sevgilim; sen beni kandırmadın, ben inanmayı seçtim."
Öyle ..
"Biz başka severdik. O yüzden 'başka' sevemedik.."
''İnsan beklentisi kadar mutludur. Formül: Sıfır beklenti, sonsuz mutluluk..''
[Robın Sharma]
Basit kadın; Güzel olmayı zeki olmaya tercih eder. Çünkü basit erkekte zekayı anlayacak kafa değil, güzelliği görecek göz vardır
Çehov
Eş dediğin koluna değil, Yüreğine yakışmalı...