Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Tek dileğim ne biliyormusun? Gözlerimi kapamış senli hayaller kurarken, gözlerimi açtığımda yanımda olman..
Bazen her şeyi unutup sadece sımsıkı sarılmak istersin; Ama bir şey hep engel olur. Nedir o biliyor musun ? Gurur.
Sevmeye layık olmayanı hatırlayarak değerli etme. Dönmek mi istiyor, bir şans daha verme. Unutma; "sevgi yürekli olana yakışır"
Belki de aşk senin için herkesin parçalar kattığı bir yap-boz
Hep eksikliği tamamlamakta kullanılmış kalbin...
Kendi kendime konuştuğum kadar, kimseyle konuşmuyorum. Sebep delilik değil, sadece bilirim ki insanı sadece en iyi kendi dinler.
Hiç olmadığım hayatında, var olduğumu sandığım kadar yalanım...
“Elimden gelen bir şey yoktu, kalbimden geleni yaptım ben de; Sevdim işte, o kadar”.
"Saklayacak bir şeyin yoksa, korkacak bir şeyin de yok demektir.''
"Bazen ilk görüşte bilirsin, o insan senin kaderindir. Bazen bir ömür ararsın, bulunmaz.."
''Boş insanlarla, içi dolu hayaller kuramazsınız..''
Birgün benden şikαyet ettiğin ne vαrsα, özleyeceksin.
içimi sızlatacak kimse kalmadı içimde.
Sonuçta beni uçurumdan atsan düşene kadar aklımdaki tek şey sırtıma değen ellerin olurdu...
Bizi çift görmek için daha kaç kadeh lazım sana ?!
Senin de işin zor. Baksana, ne yapsan "seviyorum seni". Öyle ki, sensiz bile...
Çok sevmek, sonsuza dek kavuşamamak için en ideal yöntemdir...
O bensizliği göze aldıysa, ben onsuzluktan bir şey kaybetmem .
Şans bana güldüğünde dişleri döküktü...
Üzülme! Çünkü yaradan umudu en çaresiz anlarda yollar. Unutma; yağmurun en şiddetlisi en kara bulutlardan çıkar.
- Hz. Mevlana -
BİN KAPIDAN YÜZ BİN KALEDEN İÇERİ GİRERSİNDE, UFACIK BİR GÖNÜL KAPISINDAN İÇERİ GİREMEZSİN. HZ. ALİ