Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bir insanin yanlislar icine düsmüs olmasi, DOGRU'dan vazgececegi anlamina gelmez!...
Bi αdαm vαrmis.Bi αdαm dαhα vαrmis.Bi tαne dαhα αdαm vαrmis. Bitαne dαhα . sαkα sαkα.bu devirde nerde o kαdαr αdαm ...
Bir kelimeye bin anlam yüklediğim zaman sana sesleneceğim...susuyorsam sebebi var...
herşeyin bi yeri ve zamanı var...(anlayana)
Konuştuklarımdan çok sustuklarımda saklıyım...
Her yürek sevebilseydi eger, ayrilik hic olmazdi. Her seven yürekli olsaydi zaten 'ask' bu kadar basit olmazdi !.
Sanmaki adını ağzıma alıyorum diye seni seviyorum! Dudak tiryakiliği benimkisi,içime çekmiyorum...
Fuzuliye Sormuşlar : Sevmek Mi Daha Güzeldir, Sevilmek Mi ? -Sevmek Demiş...Çünkü, Sevildiğinden Hiçbir Zaman Emin Olamazsın !..
Ayak Parmak Uçlarıma Hapsettim Seni, Bastığım Her Yerde Seni Hissediyorum...
Herkesin bi yeri var hayatımda.Kiminin altı çizili,kiminin üstü...
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır...
Unutma ki, yüksekte yer tutanlar, aşağıdakiler kadar emniyette değildir...
Fazla birşey bilmene gerek yok! Haddini bil yeter...
Edepli edebinden susar, edepsizde onu ben susturdum sanar...
VarLığı BirŞey Kazandırmayan İnsanLarın , YoKLuğu BirŞey Kaybettirmez...
Sen, bir matematik eşitsizliğinde bilinmeyensin Anlaşıldı,yalnız bırakarak çözeceğim seni...
Aslında kırmak istemiyorum kimseleri, ama hayat bu ya, bazen kırmak gerekiyor gereksizleri ..!
"Yapmacık olup sevilmektense, kendim olup nefret edilmeyi tercih ederim!"
Hak intikamını kuldan kul ile alır, dini irfan bilmeyen bunu kul etti sanır... [H.z.Mevlana(r.a.)]
Şeytana ne kızıyorsun ? Bir iyilik yap da o sana kızsın.
Herkes GÜLÜN, GECENİN ve DOSTUN güzelini ister. Önemli olan gülü DİKENİYLE, geceyi GİZEMİYLE, dostu tüm DERDİYLE sevebilmektir!!