Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Yolculuk Ederken Gözlerini Yanına ALmayı Unutma
"Neyine bağlandım ki bu kadar; Bana bakmayan gözlerine mi, yoksa benim olmayan kalbine mi ?"
"Çektiğin acı kadar olgunlaşırsın diyorlar. Olgunlaşa olgunlaşa çürüdük! bilmiyorlar.."
"Yanımda kimse olmadığından değil yalnızlığım, Yalnız olduğumu söyleyebileceğim kimse olmadığından yalnızım.."
Giden kaybediyorsa, Kaybettiği için giden ne oluyor ? Şimdi sor kendine; Gittiğim için mi kaybettim, Kaybettiğim için mi gittim.
Dilediğin gibi davran, Lakin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptığının karşılığını mutlaka göreceksin. !!!
NE KADAR GÜZEL OLSADA YÜZÜN VE ESBABIN, AĞZINDAN ÇIKAN SÖZLERLE BELİRLENİR İTİBARIN...
"Düzen nasıl işliyor aşk konusunda bilmiyorum ama; 'üzen' işini iyi yapıyor.."
"Kötü günümde katkısı olmayanın, iyi günde hissesi yoktur.."
"Kendime yalan söylemeye başladığımdan beri kimseye inanmıyorum.."
"Bazı alimlerin Allah'ı ispat etmeye çalışmalarına şaşıyorum. Allah"ın varlığı sabittir, sen kulluğunu ispat etmeye çalış".
Ne zaman ki dinlediğiniz şarkılar size O'nu hatırlatmaz; işte ancak o zaman hayattan bi tat alabilirsiniz .
"Beni mahveden şey; bana yalan söylemiş olman değil, sana birdaha inanmayacak olmam.."
"Bir kızın kusurlarını öğrenmek için, onu bir kız arkadaşına övün".
Bazen tüm bağları koparıp gitme cesaretini buluyorum kendimde. İşte o an, keşke nereye gideceğimi bilsem ! Giderim herhalde"
"Eğer insan kısa cümleler kuruyorsa, uzun yorgunlukları vardır".
Susmak degil söylemekti emelim.. Razıyım sükunete lakin "Kelime-i Şehadet" ten sonra gelsin ecelim. .
Mutluluk göreceli bir kavrammış.. Sahi gören var mı?
"Denize sıfır evi hiç istemedim ben; ama hep gökyüzüne sıfır hayallerim vardı" .
"Hayat bazen insanları, birbirleri için ne kadar çok şey ifade ettiklerini anlasınlar diye ayırır".