Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Mey biter saki kalır, Her renk solar haki kalır. Diploma insanın cehlini alsada, Hamurunda varsa eşeklik; baki kalır...
[ Fuzuli ]
Ask CANIN BELASIDIR...
(Fuzuli)
Cihanda eski usuldür fayda arayan zararı da istemiş olur Sevgili isteyen eziyete hazırlanmalı; define arayan yılanı göze almalıdır ....
(Fuzuli)
"Aptallar Ne Affeder Ne unutur, Saflar Affeder Ve unutur, Akıllılar İse Affeder; Ama Asla Unutmaz."
Kaçmak istedikçe sana yakalanıyorum...Söndürmek istedikçe sana yanıyorum...Yenildim işte! yine SENİ SEVİYORUM..
En çok yaralayan ne olur biliyormusun seversin söyleyemezssin..
istersin! gidemezssin en ihtiyacın olduğun anda bulamazsınya...
işte ozaman bitersin...!!!
Ayriliklar her zaman aci verir.
Kimi zaman gitmesini bileceksin arkana bakmadan,
Kimi zamanda onu sevdigini söyleyeceksin, .....
GEC KALMADAN...
4 kişilik bir ailede 3 dilimlik pasta varsa "Ben pasta sevmem" diyen tek kişi; Annendir.
hayatta 3 yanlisim oldu ;tanidim ;inandim,güvendim 1 dogrum oldu ;sevdim ama 3 yanlIs 1 dogruyu goturdu.....
Hayatta iki kör taniyorum ; 1.\\´si senden baskasini görmeyen ben, 2.\\´si beni göremeyen sen...
\"Git dediginde gidip, gel dediginde gelmemi mi bekliyorsun? Ben hayatin önünde egilmedim ki, senin karsinda egileyim\".
'Ve sırf dardı diye kafalar, düşünmeyi bırakıp sevmeyi denedik, sarılmak yakar bizi deyip aşkı hep uzaktan sevdik!
Neyine bağlandım ki bu kadar;
Bana bakmayan gözlerine mi, yoksa benim olmayan kalbine mi ?
Bir kere yanlış trene bindiyseniz; Koridordan ters tarafa yürümenin hiçbir faydası yoktur !
Gırtlağımda Ki Düğümü Adem'in Elması Sanma Sakın , Kursağımda Bıraktığın Heveslerimdir Hepsi . . .
Başın Sağolsun, Öldürdün Bendeki Seni.. Dostlar Sağolsun, unuttururlar Bana Seni...
Üzülme terk etti diye. Bu devrin modası böyle. 3 gün sever, sonra bezer. Senin aradığın ASLI ile KEREM, 21. yy.'da ne gezer.!!"
"
Farkındayım Bende Hayatımdaki Sahte Varlıkların. İstesem Temizlemesinide Bilirim. Ama Bunca Sahteliğin Samimiyetime İhtiyacı Var."
Mevlana
Bir düşmanı affetmek, bir dostu affetmekten daha kolaydır.."
[Che Guevara]
Kalbini dünün üzüntüleri, yarının endişeleri ile doldurursan, Şükredeceğin bugünün olmaz..!