Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
"Dikkat et ama'larla beni kaybettin, keşke'lerle kendini mahvedeceksin!" ....
[İlhan Berk]
" Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi bilir. "
[ Mevlana ]
zılarAşk Nedir Bilmeyip Bilmişlik Taslarlar Sana;
Fakat Bilmez Ki Aşk, Her Gece Aklına Gelen Degil, Hiç Aklından Çıkmayandır Aslında...
[ Y.Erdoğan ]
"Hayatta hep mutlu olursam, hayalini kuracak neyim kalır" ?
Dostoyevsky
Ruh Eşini Hala Bulamadıysan Üzülme.. " Bu Senin Eşsiz Bir Ruhunun Olduğunu Gösterir "
Sevginin Vαrsα Kαrşılığı, Sonunα Dek Gideceksin... Yoksα Kαrşılığı, İlk Kαvşαktαn Döneceksin !.
[Can Yücel
Kişi bilmiyorsa ne istediğini hem seni zayeder hem kendini.Dibini görmediğin su gibi,sonunu görmediğin sevdaya kaptırma kendini.
Okuyarak Anlayamazsın Hiçbir Zaman 'Hayat' Denen O Defteri; Kaybedince Anlar İnsanoğlu Elinde Tuttuğu O Kıymeti.!
"Ben'den sonra kimi sevdin diye düşünmeyeceğim... Nasılsa hep ben'de kalacaksın..."
Susmalıyım belkide. Kefenleyip tüm kelimeleri, cümleleri, öylece mısraları gömmeliyim. Ne sahibim bu yerde nede kiracı, Sadece bir ömürlük misafirim ben. Yüreğimiz kıymet bilene emanet
Dost gerçekleri.. Düşman işine geleni.. Deli ağzına geleni.. Aşık içinden geçeni söylermiş..
Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır…
seni sevdigim haykirdim daglara onlarda karsilik verdiler
Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canıma okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim.
Hırs, bir sandalın yelkenini şişiren rüzgara benzer; fazlası gemiyi batırır, azı da gemiyi olduğu yerde tutar.
Ne Kadar Zengin Olsan, ancak Yiyebileceğin Kadar Yersin...Denize testiyi Daldırsan, alacağı kadar su alır. Gerisi kalır...
Bazı Erkekler Çok Paranın Bütün Kızları Etkileyeceğini Sanır. Tıpkı Çok Makyajlı Kadının, Kendini Çok Güzel Sanması Gibi .. !
Yalnızlığımda Çoğalıp, Kalabalıkta Eksiliyorum.. Ve Öylesine Kalabalık Ki Yalnızlığm; Ne Yana Dönsem Sana Çarpıyorum .. !
Akıttığın göz yaşlarını silmek yerine, akmasına neden olanları sil hayatından ve unutma ki ihanet; nankörlerin işidir.
Bazen en uzun yolculuk iki insan arasındaki mesafedir.