Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
insanin kendini sevmesi ömür boyu sürecek bir romantizmin baslangicidir
Hayatta ögrendigim herseyi 3 kelime ile özetleyebilirim: "hayat devam ediyor"
Sevdiginizi elde etmeye calisin yoksa elinizdeki sevmek zorunda kalirsiniz
ιѕтeğιɴιzι elde eтмeɴιɴ тeĸ yolυ ɴe ιѕтedιğιɴιzι вιlмeĸтιr.
Hayati ögrenmenin yolu, cogu seyi sevmektir.
Kavak gibi dosdoğru, Bir çınar kadar ulu, Duymadan en ufak kuşku Yaslayacağı omzunu, olmalı insanın Bir can dostu ...
Peşinden gidecek cesaretin varsa, bütün hayaller gerçek olabilir.."
Kimsenin seni üzemeyeceği kadar GÜÇLÜ olduğunda ve Sen kimseyi üzmeyecek kadar İYİ olduğunda; MUTLUSUN...
Mutlu edemeyeceksen, meşgul de etmeyeceksin.."
'Bekle' deseydin, gelmeyeceğini bilsem bile beklerdim..
"Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirlerini yiyor.."
"Ben dostlarımı hiç satmadım! Çünkü; ya beş para etmez çıktılar ya da paha biçilemez.."
"Öyle çok yanar ki canın, dünyadaki bütün suçları işlediğini sanırsın; oysa sadece sevmişsindir.."
"Ben insanın diğer yüzünü görünce, ilkini hatırlamam!"
"Sevgili dediğin güzelliğiyle seni kendine aşık eden değil, Sana kendin olabilme şansını verendir.."
Eğer bitmiş bir şey sana acı veriyorsa, duyduğun acı o şeyin kendisinden değil; verdiğin değerin ona değmemesindendir.
"Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.. En azından niyeti belli.''
"Seni 'olduğun gibi seven' insan için iyi gün kötü gün yoktur. Ne zaman yanında olması gerekiyorsa o zaman yanında olur.."
Sözlerimin yetmediği her soruya suskunluğum tek cevap,Varlığımla değiştiremediğim herşeye YOKLUĞUM ARMAĞAN OLSUN...
"Haklısın, sıfırın gücü yoktur; ama sıfırın kaybedecek birşeyi de yoktur!"