Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Yoruldum ve bunaldım artık evime gitmek istiyorum dio...
calan gereksiz tele mesgul yap diyor
eger bu düşündüğüm şeyse çok sevindim tebrikler çağlam diyo içimdeki ses
Evet ablası aynen öyle

Bizi şoke etti sürpriziyle "Dayanamayacağım çok üzüldünüz" dedi açıkladı hepsini halletmiş meğer
HaksızLığa GeLemeM Hatır,GönüL DinLemeM Babamın oğLuyuM beN kuRşun YeriM amA ASLA laf yEmeM...!!!
Olmadı böyle beklemiyordum

diyor içimdeki ses

Kutlamalara gitsin millet sen burda

Kendi kendini ye
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "TurkEce/GnL" (12.06.2011, 18:39)
Tv ye bakma eylem sinir sistemini bozuo sankim deo
çalan şarkıdaki sözlerin aynını oda diyo..
bende bu aşk olmasa kalbim böyle yanmasa kim arar seni kim arar diyo
imzan pek bi guzel canim...diyor
Bir UMUT 'tur yasamak
diyo..
imzan pek bi guzel canim...diyor
tesekkürler canım diyo benim içimdeki o seste
Bir UMUT 'tur yasamak
diyo..
ve bide diyoki içimdeki o ses "O" UMUT a sıkı tutun çünki o hayattaki en güzel varlığın ve kıymetlin diyo
bosuna dememisler UMUT' suz yasanmaz diye
diyo..
"UMUT" ların bittiği yerde hersey bitmiş demektir diyenler doğru demiş diyo içimdeki o çok sevdiğim ve güvendiğim ses
UMUT demek UMUT 'suz kaldığın anda UMUT ışığını görmek için çaba göstermektir
diyo..
UMUT bitmez sandığın karanlık bir tünelin ucunda beliren bir ışık hüzmesidir UMUT lar hiç solmasın dedi içimdeki ses bana
UMUT bitmez sandığın karanlık bir tünelin ucunda beliren bir ışık hüzmesidir UMUT lar hiç solmasın dedi içimdeki ses bana
Hastaneye Gitme Diyo