Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Sen sevdiğin için sakın utanma, Çünkü utanması gereken; sevildiğini bildiği halde sevmesini bilmeyendir.
[Çehov]
Bazen her şeyi unutup, sadece sarılmak istersin; ama bir şey seni hep durdurur. Adı ne mi? Gurur.
[Can Yücel]
"İnsanlarla yüzyüze konuşarak her sorunu halledebilirsin; ama bazı insanlar gelir önüne, hangi yüzüne konuşacağını bilemezsin".
[P. Neruda]
" İnsαn birisiyle yαşlαnmαlı, Birisi yüzünden değil "
[ Nazım Hikmet ]
“Platonik sevmek zordur. Her hareketi üstünüze alınmak istersiniz ama onlar başkasına aittir, kalbi de dahil”.
[M.Longston]
Suçum var mı ? Tabi ki var. "Zor yola, kolay kişilerle çıkmak en büyük hatam."
[Bukowski]
Kabul ediyorum ! En büyük hatam, yüzüme gülen herkesi kendim gibi sanmamdı.
[P. Coelho]
Beni, annem kadar sevecek ve babam kadar merak edecek hiç kimse yoksa eğer; kimse bana aşk'tan bahsetmesin .
[A. Nesin
İlk izlenim çok önemlidir. İlk iki dakika kocaman bir yüreği var sanırsın. Sonra bir ömür o yürekte, ilk iki dakikayı ararsın.
[İ. Berk]
Bardağa kola doldurur gibi değer vereceksin insanlara ağır ağır ve yavaş. Çok verirsen köpürür taşar, Elinde bardakla kalırsın.
[Douglas Noel]
"İçin temiz olmadıktan sonra, Hacı hoca olmuşsun kaç para! Hırka, tesbih, post, seccade güzel ama, Mevla kanar mı bunlara ?"
[Ömer Hayyam]
Değiştin"diyorlar; Hayır, kabul etmiyorum! Ben kademe atladım sadece. Artık uzun uzun susabiliyorum.
"İnsanlara ne kadar değer veriyorsan o kadar tepene biniyorlar. Hele bir de verdiğin değeri onlara belli ettiğinde.."
[Çehov]
Aşık olduğunuzu hissettiğiniz an panik yapmayın. Hemen bir yere oturun, derin nefes alın; katilinizle tanışmanın tadını çıkarın.
[La Fille sur Le Pont]
" Dört tane gerçek dost edin, tabutunu taşısın yeter "
[M. Mungan]
Düzen bu: Kadın ağlar, erkek bakar.. Kadın duyar, erkek duymaz.. Kadın sorar, erkek susar.. Kadın gider, erkek içer.
[teoman]
Bir insanI unutabilirsin, bi insanIn sana neler yaptiginida unutabilirsin; ama o insanin sana ne hissettirdigini asla unutamazsin
.
Herkese akil veren ben, bir kendime caresizim
ellerinize saglik anlami güzel sözler tskler güzel paylasim icin dj yagmur damlasi
Kalbinizin Derinliklerinde kimin Adı varsa RABBİM her Gecenin sabahında Sizi Ona Bağışlasın...