Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Buğulu camlardaki sözler gibisin; Yani nefesim olmadan bir hiçsin.
[ ilhan berk ]
"Bir kadın sizinle delice tartışabiliyorsa sevinin. Çünkü susmuş bir kadın için, bitmişsiniz demektir.."
[M. Longston]
Üzülmüyorum.. Çünkü hayatımdan çıkan hiç kimsenin hayatımda yeri yok. Düşünüyorum da değersizlere bu satırlar bile çok.!!!
[ y.erdoğan ]
" Son sigarammışsın gibi yavaş yavaş içime çekiyorum diye o kadar değerli sanma kendini.Unutma ki;üflediğim anda kaybolursun "
öyle..
Doğuştan tedavisi olmayan bir hastalığım var: "Her gördüğümü insan sanıyorum."
[ y erdoğan ]
Kendi Kendime Konuştuğum Kadar, Kimseyle Konuşmuyorum. Sebep Delilik Değil, Sadece Bilirim Ki İnsanı Sadece En İyi Kendi Dinler.
[B. Marley]
Eğer Allah seni bana yazmışsa, benden kaçışın yok! Lakin kader seni benden almışsa, ağlamaya lüzum yok..
[ Şems ]
"Değişmek zor; ama bazen aynı adam olmak daha zor. Hayat öyle yüklenir ki; ne kalmak istersin, ne gitmek. O durumdayım işte".
[ can yücel ]
Her yerde yürüyen bir mezarlık görebilirsiniz..Her insanın kalbine gömdüğü biri mutlaka vardır.!
Aşk; topuklarından etine kadar işlemiş bir nasırdır,ya canın acıya acıya adım atacaksın,ya da canını acıta acıta söküp atacaksın
Her iki yolda da, tek bir gercek olacak; canın çok ama çok acıyacak!!" [ Mevlana ]
Bi adam varmıs. Bi adam daha varmıs. Bi tane daha varmıs. Şaka yaptım Şaka ! Ne Arar Bu devirde Bu Kadar Adam !...
"Aslında iyi insan ya da kötü insan yok. Bir insan var, Bir de insan olmayan".
// A.Fawer //
Sık sık verilen aynı öğütten sıkılma .. Çünkü bir çiviyi çakabilmek için defalarca vurmak gerekir.!!. .
[ Hz Mevlana ]
" Mutlu edemeyeceksen, meşgul de etmeyeceksin.."
[özdemir asaf]
" Biri eğer gözlerini senden kaçırıyorsa; emin ol ki o gözlerde sana ait bir şeyler vardır.."
[Dostoyevsky]
"Benden nefret edenlerden nefret edecek vaktim yok. Çünkü ben, bana değer verenleri sevmekle meşgulüm.."
[Marquez]
"Eğer ona bir şans daha veriyorsan, kendini birkez daha kandırmayı göze alıyorsun demektir".
[Marquez]
Bir erkeğin bir kıza söyleyebileceği en güzel söz; "Birdaha ki seveceğim kız, bizim kızımız olacak" demesidir.
[P. Auster]
"Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canıma okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim.."
İlhan Berk
Sütten çıkınca bütün kaşıklar aktır. Önemli olan, içinden çıktığın sütü ak bırakmaktır.
[Mevlana]