Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Kimseyi kırmayayım diyorum, bir de bakıyorum kendim paramparçayım!
Ne kadar acıdır insanın teselliyi içkide Kumarda araması. Çok mu zor elini semaya kaldırıp Rabbine yalvarması?
Mevlana
Pişman değilim yaşadıklarımdan, Öfkem belki de yaşayamadıklarımdan..
[Nazım Hikmet]
Gitmesini bileceksin kimi zaman, arkana bile bakmadan ! Ve kimi zaman söyleyeceksin sevdiğini, çok geç kalmadan..
[Paul Auster]
Gözyaşinda Bile Sevgi
Beklemektir sevmek süresini bilmeden. Fedakarlıktır sevmek sende olanı karşılıksız vermek. Yalnızlıktır sevmek yolda tek başına yürümek. Affetmektir sevmek, şefkati yüreğinde hissederek. Ağlamaktır sevmek gözyaşını gizleyerek. Yorulmaktır sevmek, onun peşinden koşarak ömrünü vermek. Anlayana aslında çok şey anlatır, sadece "SENİ SEVİYORUM" demek..YILDIZ GÖZLÜMMMMMMM
Anlayana aslında çok şey anlatır, sadece "SENİ SEVİYORUM" demek.
paylaşım için tşkk çok güzell
ÇOK TSK EDERİM BEGENDİGİNİZE ÇOK SEVİNDİM
Sesini değil, sözünü yükseltmeli insan. Çünkü gökgürültüleri değil, yağmurlardır yaprakları yaşatan...
CEMAL SÜREYA
"Çok yoruldum sevgili.. daha fazla yorma beni, Ben fazlasıyla ödedim zaten, uğrunda kaybettiklerimin bedelini.."
"Hayatta iki şeye güveniyorum biri aynaya baktığımda gördüğüme diğeri yukarıya baktığımda göremediğime..."
YILMAZ ERDOĞAN
"Bazen sen bile "vay be !" dersin kendine; tek satırlık adamları nasıl roman yapmışım gönlüme ."
"Bazen diyorum ki; ne olacak söyle gitsin.. Sonra diyorum; söyleyince ne olacak, sus bitsin" !
Bir gün seni unutmak zorunda kalIrsam aşkımın küçüklüğüne değil, çaresizliğimin büyüklüğüne inan. CAN YÜCEL
Sırtından vurana kızma, ona güvenip arkanı dönen sensin. Arkandan konuşana da darılma, onu insan yerine koyan yine sensin .
Bu aralar ellerim hep üşür benim. . Doktor "kansızlık" der, ben "sensizlik" derim...
Umduğumuz gibi olsaydı hayat, sandığımız gibi yaşardık. Bulduklarımızla yetinseydik, kaybettiklerimize ağlamazdık..".
zor değildi gülümsemek,dertleri küçümsemek,yangının ortasından YANMADAN YÜRÜMEK ...(
Pinokyonun Mucidi Değilim Ki Her Bulduğum Odunu Adam Edeyim!!!
insanoğlunun isteyipte başaramayacağı hiçbirşey yok şu kainatta yeter ki istemesini bilmeli

Bazılarının ilişkisi vαr ama sevdiği yok. Birçoğunun da bir sevdiği vαr; ama ilişkisi yok..