Alıntı sahibi ""str""
arkadaslar benim blogla ilgili bir kac sorum olacak yardimci olurmusunuz
sorun siteylede iligili flatcatla da yardimci olursaniz sevinirim.
yardimci olunursa sitenin adresini vereyim
Alıntı sahibi ""_Talya_""
slm.ben blogcudan site açdım.fakat aktif olmuyor.yani admin paneline girin deniyor.panel yok.blogcudan girdim sadece anlatımlar var.giriş linki ismi yok.nereden nasıl girebilirim.siteye hiçbirşey uygulayamıyorum.çünkü sadece açılan bir sayfa var.anasayfa yazısı iletişim..gibi isimler.ama tıklanmıyor.yardımcı olurmusunuz.
slm.ben blogcudan site açdım.fakat aktif olmuyor.yani admin paneline girin deniyor.panel yok.blogcudan girdim sadece anlatımlar var.giriş linki ismi yok.nereden nasıl girebilirim.siteye hiçbirşey uygulayamıyorum.çünkü sadece açılan bir sayfa var.anasayfa yazısı iletişim..gibi isimler.ama tıklanmıyor.yardımcı olurmusunuz.
masum arkadaşım dediğini yptım olmuyor.kaç saattir deniyorum.admin paneli diye bir yer yok.oradan şablonlara girin deniyor.yokkiii....allah aşkına biri yardımcı olsun.
sevgili cadi-kiz,
asıl problemim şablon bölümü çıkmıyor.zaten oraya ulaşsammm olucak.bu site yardımıyla blogcudan açdım.anlatımdada sizin dediğinizi yazıyordu.admin panelinden şablona gir diye...ama bunlara ulaşmak için hiçbir sayfa yok.