Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Eğer çok konuşmak faydalı olsaydı Allah iki ağız, bir kulak verirdi. Onun için, çok dinleyip az konuşmak gerek..
Şems
Birini kendine çok yakın buluyorsan ona biraz zaman tanı. Aslında sana ne kadar uzak olduğunu mutlaka gösterecektir.
Jean Christophe
Hata yapıp susandan değil, hata yapıp her seferinde özür dileyenden korkacaksın.
~ V.
Bilmelisin ki... Aşk kelimesi ne kadar çok kullanılırsa, anlam yükü o kadar azalır.
Can Yücel
Haketmeyen sevgilinin uğruna göze aldığın sabır; Sonunda ellerinden varolan sevgini de alır..
N. Parra
Aşkın yalan olduğunu söyler bazıları.. Peki aşk yalansa, neden bu kadar gerçek aşkın acısı ?
[Ceyhun Yılmaz]
Eğer bitmiş bir şey sana acı veriyorsa, duyduğun acı o şeyin kendisinden değil; verdiğin değerin ona değmemesindendir. .
William Golding
Her seferinde "tamam bu son, bitti" dediğimiz şeylere, "Bir kereden bir şey olmaz" diye başlamıştık oysa..
Gore Vidal
Unutma; Kimse unutulmayacak kadar sonsuz ve sonsuza dek sevilecek kadar değerli değil aslında.
[Adam Fawer]
İnsan ya hayrandır sana, ya düşman. Ya hiç yokmuşsun gibi unutulursun ya bir dakika bile çıkmazsın akıldan...
Nazım Hikmet
Hayat herkes için acı, çünkü benim boş yere dilediklerime sahip olmuş nice insanlar gördüm, onlar da mesut değil...
Balzac
Ruhta ve bedende rahatlık olmadıkça, döşek rahat olmuş neye yarar..?
Montaigne
Az sözle çok şey anlatacaksın. ‘seni seviyorum’ diyeceksin sadece; ama öyle herzaman değil, yalnızca hissettiğinde.
Turgut Uyar
Ruhunu kaybetmiş bir insanda yaşamın anlamını aramak ne saçma ! Belki de yerin üstündeki cesetler, altındakilerden daha fazla...
Küçük İskender
Eğer sevgi bir çiçekse, saygı onu koruyan saksıdır. Çiçek solmaya başlamışsa, dikkat edin; saksı mutlaka çatlamıştır.
Erick Fromm
Küçüğünü hor görme;küçüklük ancak Allah huzurunda belli olur.
Lokman Hekim
Bekleyişlere yüklemişsen aşkını ve "yarın" ı bekleyerek tüketiyorsan zamanını, bekleme... O yarın hiç gelmez...
Mehmet COŞKUNDENİZ
Yakalanmamak için kızın adını telefonuna erkek adıyla kaydedenin hayatı; başka bir telefonda kız adıyla anılmakla geçer..
[Ceyhun Yılmaz]
Basit kadın; Güzel olmayı zeki olmaya tercih eder. Çünkü basit erkekte zekayı anlayacak kafa değil, güzelliği görecek göz vardır
[Çehov]
Aslında hayatın en güzel anı; Herşeyden vazgeçtiğinde, 'Seni hayata bağlayan birinin olduğunu düşündüğün andır'.
[Balzac]