Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
fmkanka, krdeşim nasil indireceginin bilgisini vereyim
:burda:
SELAM dj_antikor arkadaşım bende bi güzel bir resim we awatar istiorum mümkün ise tabi şimdiden teşekkür ederim emeğine sağlık
BİZBİRCANİZ FM BİZBİRCANİZFM
JoFieL, kardeşim buyur..
:burda:
TEŞEKKÜR EDERİM SAOL GÜZEL OLMUŞ EMEĞİNE SAĞLIK ARKADAŞIM
YA BENDEN ISITIM YA
CILGIN_ROMANTIK_FM
YAAP BILIRIMISIN
ßß
YA BENDEN ISITIM YA
CILGIN_ROMANTIK_FM
YAAP BILIRIMISIN
ßß
CILGIN_ROMANTIK, buyur kardeşim
selam antikor paylasımların cok guzel bizbircaniz fme yaptıgın sekılde alttalı yesıllıden CANISI FM 17 bide DJ MURAT DJ CANISI YAZARMISIN rica etsem
jocuk, Tabi kardeşim ne demek buyur :burda:
gusel bır calısma paylasım ıcın tesekurler
selam ya antikor kardes ben sana benım sıtenın adresını versem ordakı temaya gore banner yapabılrmısın ya
bi ziyaret edersen sevinirim
edit.com
sana zahmet olcak ama
CANISIFM
skm dj antikor bana radyogümüs le ilgili imza yaparmisin yazilar sunlar radyogumus farkımız ve tarzımız sizin radyonuz olmak yaparsan tsk ve saol
*RADYOGUMUS*, buyur kardeşim forum imzalarin...
benimkinie bakdın mı kardes ya
rido simdilik yok ama ben bunu yaptim, ilk banner demem, umarim begenirsiniz, biraz acemi isi ama kusura bakmayin
http://i267.photobucket.com/albums/ii311/MasumMasum/gumuss.gif
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
COK SAOLUN YA SIZ BIRTANESINIZ YA BISE DAHA ISTESEM COK OLURMU BIDE DJ CRAZY ÖZGÜR YAPARMISINIZ SAOLUN YA HARBIDEN 1 NUMARASINIZ SIZ
ya biriniz banada yapabilirmi ben bilmiyorum ney neye uyar sitem imzanın altında bi tıklayıp bakarsanız ona gore hazırlıycak bir arkadas varmı acaba?
masummasum acaba sen bi bakabilirmisin ya musaitsen
radyo gumus yeniden ekledim digerinde yazi biraz hizliydi bunu al..
canisifm tamam sizede bakicam simdi yaparim biraz beklerseniz..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...