Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Akil susunca düsünce durur, düsünce durunca, hareket durur, hareketsizlik, çürümenin esigidir.
Hayati seviyorsaniz, zamaninizi bosa geçirmeyin. Çünkü zaman hayatin ta kendisidir.
Belkide sol tαrαfımızα yαtαrken ezdik Aşk'ı. Bu yüzden bize kötü davrαnıyor...
Yetenek denen armagan, ihtiras, yani basari arzusu ile birlestiginde öyle bir yogunluk kazanir ki, dünyada hiçbir güç onu durduramaz.
Yasam geriye bakarak anlasilir, ileriye bakarak yasanir.
Köprüleri atma. Aynı nehri kaç kez daha geçmek zorunda kalacagına şaşıracaksın
İnsanLara İkinCi ŞanSı werMe...! Eğer ikinCi ŞanSı Hak EtSeyDi , ßirinCi ŞanSını ßoşa YitirmezDi..!
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir.
Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa, yanlışınız çok demektir.
Öfkenin ateşi önce sahibini yakar, sonra kıvılcımı düşmana ya varır ya varmaz.
Kötü haberlerin kanatları vardır. İyi haberlerin ise ayakları dahi bulunmaz.
haкLıSıη.. iSтєdiqiη αη qidєяSiη.. αмα кαFαηα єSiηćє qєяi döηємєzSiη...
Acı çekmeyenler, başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler.
Unutma ki ağzında bal olan arının kuyruğunda da iğnesi vardır.
Seni Sevmenin Suç oldugunu ne zaman anladım biliyormusun..Giderken bAna bıraktıgın aŞk, her gün Ruhumu bedenden ayırırken..
Övülmek isterseniz,alçak gönüllülüğü yem olarak kullanabilirsiniz.
Sevmek, hayal kurmak kadar kolay bir bakıma. fakat unutmak; Kurduğun hayallerin gerçekleşmesi kadar zor aslında..
Aşk, deniz meltemleri gibidir; sesini duyarız, nereden nereye gittiğini kestiremeyiz.
Aşk, yüreklerden gökyüzüne kadar uzanan ateşten bir merdivendir.
Beğenmiyorsan SiLersin , İstemiyorsan gidersin , Bana koymaz Gitmeler , Yok Öyle önceden di O Değer Verip Dil Dökmelerr...!