Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Sevgim Gerçek Olmasaydı Ağlayabilirmiydim ..? Aşkın Bende Olmasaydı Nasıl Gülebilirim..?
seni ne aklımla nede kalbimle seviyorum.. aklım unutur kalbim durur diye seni ruhumla seviyorum...
Hayatta öyle mutlu ol ki gözlerinde akan bir damla yaş arayıp da bulamayanların sadakası olsun. 
Hayat Beni İstediğin Kadar Üz, Şükrümden bir parça biLe eksiLtemeyeceksin.. NasıLsa Üzüntüm Gibi Sende Birgün Biteceksin...
Gideni sevmek kalanların işi değilmiş meğer, Çünkü giden ne beklediğin gibi gelir, ne de beklediğine değer..
ßir acı vaR içimde adını koyamadıqım birDe sewDiqim waR SevipTe KawusamaDıqım .. !
En güzeL yemin söz Vermektir, En büyük intiKam aFFetmektir, En adi Söz Hiç Sevmedim demek ve en GüzeL Cevap GüLüp Geçmektir
İnsan Vücudunun 3 te 2 si Su. Şu Üzdüğün Kadının 3 te 2 si Gözyaşı.Gözyaşlarımın 3 de 3 ü "Sen". Peki Senin Kaçta Kaçın İNSAN?
Sil baştan yaşama şansım olsaydı eer; kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüremi korkmazdım riske girip sana aşık olmaktan
Sevmekmi? Hiç Tatmadım?
Ya Gülmek? Çoktan Unuttum?
YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi?
Büyük Bir Yalan!
Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam...
ParçaLanmış Vücudum oLmuş Leş,uzaKlaş benden Git Kahpeleş,Her Tarafın oLmuşsa beleş sna deil seNi sevdiğiM için Bana Lanet olsun
SöYlEyEcEğİNiZ ŞeY sEsSiZlİğİmİ BoZaCaK kAdAr dEğErLİySe kOnuŞuN..
KuL KaDeRiNi yAşaR BaHtInA Ne çIkArSa...
Gerçek şu ki ; Sevgimi görmedin..
Şimdi ise bir başka 'ben' bulamamaktan yakınıyorsun..
Dön gibi birşeyler geveliyorsun..
Ağaçtan düşen yaprak kurumaya, gönülden düşen insan unutulmaya Mahkumdur..!
aDını duyunca değiLde .. yanında başka bir ad duyunca şurası acıyor..'♥'
Bu saatten sonra ugraşamam dünümle ve dünümdekilerle....Ben Yarına Bakarım YANIMDAKİLERLE 
Varlığınla başlayan bir günün yokluğunla bitmesine alışamadım,aklımda olduğunun yarısı kadar yanmda olsaydın Hiç Sensiz Kalmazdm
Doğru Yerde Yanlış Adam Olmadık Kardeş , Yanlış Yerde Doğru Adam Olduk Biz..! Bu Yüzden Hepsinden Yara Aldık Biz..!
вєηιм нαуαℓℓєяιм ναя кιмѕєηιη вιℓмє∂ιgι ,вєηιм вι кαℓρ αğяıм ναя кιмѕєηιη göямє∂ιğι...