Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Yanında seni ısıtacak biri varsa, üşümek gerçekten güzeldir.
Kadınlar sözleriyle değil, gözleriyle konuşur aslında. Bu yüzden onları anlamak için dinlemek yetmez, izlemek gerek yalnızca...
İHANET'i giyinmişsin yine, sana diyorum bu kadar ŞIK olma sen zaten her halin le KAHPESİN....
Kafamı bozma ! AkLını aLır, eLine veririm. AkLın eLinde, yoL veririm !
ßiz Geçmişi Unutmadık , Gelecekte İbret Alalım Diye..!
Hαyαtın En Hüzünlü Anı, Deli Gibi Sevdiğin İnsαnın Bunα Hiç Değmediğini Gördüğün Andır.
Kafamı bozma ! AkLını aLır, eLine veririm. AkLın eLinde, yoL veririm !
Önce qit kendinLe bαRış , sonRα kαLk benimLe yαRış 
Şımarığım Biraz... Yaparım Bazen Naz... Delilikte Var Az... Ama Alınganım Ve Kalbim Hassas! Lazım Olur İlerde, Bi Kenara Yaz 
Ön PLanda oLmak İstemedim Diye Sanmayın Arkada KaLdım... Sizin Yürüdüğünüz Yollara Ben Çoktan Adımı Yazdım
)
Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır: O da geçip giden zaman
"Ne kirli çıkıyım bir bilsen .. Yoksun dediğime bakma , bir silkinsem tomarla sen çıkar üzerimden..."
Sahip oLcaklarımLa deiL olduklarımLa iLgiLeniyorum 
Akordu Bozuk Sαzdαn, Ağzı Bozuk Olan Kızdαn, Yarı Yolda Bırakan Dosttan Hayır Gelmez...!!
ßi acayibim ßu araLar .. ßende ßiLmiyorum ne istediqimi '' ßiLdiqim tek şey var " çok özLedim eski günLerimi "
!
Önce birdin ' sonRa biri oLdun ' Şimdi Hiç Birisin !(;
FiyakaLı SözLer Edene Kaptırma qönLünü
qercekten Seviyorsa YüreqiyLe SöyLer Özünü Sözünü..
KurtLarın SeSSiz kaLdıqı yerDe, itLer ÇakaLLar vOLta atar.. Ama ßiLmezLerki kurt o SeSSizLiqi ßozarSa kıyamet kOpar 
Ne KaLdI AşqıNdaN bAnA,kAç qEce Ah EdİP AğLaDıM sAnA,yAğmUr qİbİ DöKülDü qÖsLeRİmDEn GöZ YaŞı,sEnİ SevMeKmİŞ HAYaTıMIN YaNLIŞI..
soRanLaRa yaLanız..biLenLeRe kRaLız,şan şöhret sizin oLsun..ßiz FaLan FiLaNız..!