Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Aşıkların gönüllerinin yanışıyla gözyaşları olmasaydı, dünyada su da olmazdı, ateş de. .
Gitmesini bileceksin kimi zaman, arkana bile bakmadan ! Ve kimi zaman söyleyeceksin sevdiğini, çok geç kalmadan..
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma...; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin..
İkinci EL Övqü TüccarLarı Varsın ßoL ßoL Konu$sun. ßénim Satacak MaLım Yok Ki Öwqüyé İhtiacım OLsun..!
ŞüpheciLiğimin seßeßi insanLar Ya da insan oLup insanLık dı$ı roL yapanLaR..!
deqiLim sizin qiBi oLmamDa qökDéLenLerDéN tüküRüCém suraTınıZa, aLayInıZa 
YaLan zeKa işiDir, DürüstLük ise cesaret..Eğer zeKan yeTmiyoRsa yaLan söyLemE, Cesaretİnİ kuLLanda düRüst oLmayı dEne..!!!
Hayatın en güzel anı, herşeyden vazgeçtiğiniz zaman, sizi hayata bağlayan dostlarınızın olduğunu düşündüğünüz andır.
Başkalarının hayatından ders alın. İnsan bütün hataları kendi yapacak kadar uzun yaşamıyor. .
Eleanor Roosevelt
Aşkın en acımasız yanı; Ağzından çıkmaya cesareti olmayan sözlerin, yürekte fırtınalar koparmasıdır.
"Aslında seni sevmeyenlere teşekkür etmelisin. Zaten sen de onlara bayılacak değilsin".
[Ece Ayhan.]
Hayatın kuralı bu: Ya yanlış zamanlarda doğru insanları karşına çıkarır, Ya da yanlış insanla; zamanını harcatır.
[Seneca]
Belki de hepimiz hiç düşünmeden kαlbimizin en iyi kısmını vermişizdir. Hemde kαrşılığındα bizi düşünmesi bile zor olαnlαrα.
[Bob Marley]
Yalnızlığın en kötüsü, anlamayanların arasında kalmaktır.." Mevlana
Eş alacağın kadını yalnız gözünle seçme, gözünden çok kuılağınla seç ... Thomas Fuller..
Eğer Allah seni bana yazmışsa, benden kaçışın yok! Lakin kader seni benden almışsa, ağlamaya lüzum yok..'' | Şems. |
Öyle çok yanar ki canın, dünyadaki bütün suçları işlediğini sanırsın; oysa sadece sevmişsindir.."[Fidder Of the Roof]
Demiş ki: ''Kaybettiklerini görsün de ağlasın''. Dedim ki: ''Kazandıklarımı görsen, değerinin olmadığını anlarsın..'' [Bob Dylan
Eğer çok konuşmak faydalı olsaydı Allah iki ağız, bir kulak verirdi. Onun için, çok dinleyip az konuşmak gerek.." [Şems]
Beni sev ya da benden nefret et, ikisi de benim yararıma. Seversen hep kalbinde olurum. Nefret edersen hep aklında.."