Kimseyi kırmayayım diyorum, bir de bakıyorum kendim paramparçayım!
[İlhan Berk]
Ne kadar acıdır insanın teselliyi içkide Kumarda araması. Çok mu zor elini semaya kaldırıp Rabbine yalvarması?
Mevlana
Pişman değilim yaşadıklarımdan, Öfkem belki de yaşayamadıklarımdan..
[Nazım Hikmet]
Gitmesini bileceksin kimi zaman, arkana bile bakmadan ! Ve kimi zaman söyleyeceksin sevdiğini, çok geç kalmadan..
[Paul Auster]
Sevgi neydi ? Sevgi iyilikti, dostluktu. Sevgi emekti.. Peki ya şimdi, bir kaç günlük zevk mi, yada 3 günlük menfaat mi ?
[Can Dündar]
Güzel kadınlar aşkla aptallaşır; ama hem akıllı hem güzel kadınlar, aşıkken de akıllıdır. Bu yüzden hep yalnız kalır..
[Paulo coelho]
Hayatta en büyük zevk başkasının "yapamazsın" dediğini yapmaktır.
[W. Bagehot]
Herşeyin kadar değil, değeri kadar seveceksin mesela. Çünkü beklentin ne kadar çok olursa, o kadar kırılırsın aslında.
[Can Yücel]
''Ya sırtımıza alıp taşıyoruz, ya ayağımızın altına alıp çiğniyoruz, öğrenemedik bi türlü yan yana yürümeyi.''
Ömer Hayyam....
İnsan seviyorsa kaybetmekten korkar. Kıskançlık da bir kaybetme korkusudur. Kıskanmıyorsa eğer; Yeterince sevmiyordur.
[Oğuz Atay]
Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabiliene.. Bil ki, kısa cümleler kuruyorsa insan, uzun yorgunlukları vardır sadece.
[Dylan]
Başkalarının hayatından ders alın. İnsan bütün hataları kendi yapacak kadar uzun yaşamıyor. .
Eleanor Roosevelt
Hüzünle titreyen gönle ince bir âh dokunur, kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur.
Mevlana
Herşeyinle seversin, tüm gücünle belki.. Ama yine kaybedersin. Neden mi ? Çünkü her 'seviyorum' diyeni adam zannedersin .
[B. Marley]
M. Akif'e sormuşlar.Bu ülke ne zaman gelişir? diye O'da cevap vermiş.Cuma Namazına gelen cemaat, Sabah Namazına da geldiği zaman
mehmet akif
Bazı erkekler çok paranın bütün kızları etkileyeceğini sanır. Tıpkı çok makyajlı kadının, kendini çok güzel sanması gibi..
Bob Dylan
Bir insan en çok kimin yanında susuyorsa, aslında en çok onunla konuşmak istiyordur..
Palahniuk
Alınyazımı değiştiremem ama ; İstemediğim kadere de boyun eğmem...!
Albert Einstein
Kimse bana masal anlatmasın, çocukken de dinlemezdim. Seviliyorsam gurur duyarım, sevilmiyorsam saygı duyarım .
[Ece Ayhan
"Dünyadaki en saf insan olduğunu iddaa eden kişiler, aslında şeytana danışmanlık yapabilecek kapasitede kişilerdir. Unutmayın"..
[Bukowski]