Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Gün bir gün, sevdalanmis geceye gecede yakomoz düsürmüs denize ogünden bugüne geceyle gündüz ayrilmaz olmus taki günes tutlup gölge düsürene dek sevdalara
Gece midir insani hüzünlendiren,yoksa insan midir hüzünlenmek icin geceyi bekleyen?gece midir seni bana düsündüren yoksa ben miyim seni düsünmek icin geceyi bekleyen ?
Önce düstügümde kalkmayi ögrendim sonra aleve dokundugumda aciyi sevmeyi ögrendim sevilmeyi sonra terkedilip beklemeyi sayende unutulmayida ögrendim herseyi ögrendimde yalniz unutmayi ögrenemedim..............
Düşüncen Konuşmana, Konuşman Hareketine, Hareketin Kaderine Yansır.. Güzel Düşün,Güzel Yaşa...
hic yadirgamadim yuzunu..
inan cok tanidik..
gonlume hosgeldin sevdigim..
kusura bakma ortalik biraz daginik..
(incir cekirdegi filminde gordum cok hosuma gitti)
ßeni ßenden Alan O Gülüşün Senden Hiç Eksik Olmasın
"Benden nefret edenlerden nefret edecek vaktim yok. Çünkü ben, bana değer verenleri sevmekle meşgulüm.." Marquez
Bi kağıda sensizlik yazdım çok hoşuma gidiyor.Çünkü sensizliğin kelimesi bile senle başlıyor...
İçin yanarken üşümek, Yüreğin kan ağlarken gülmek, Özleyip de sevdiğini görememek.. İşte aşk bu olsa gerek !
Annesinden dayak yediği halde, yine Anne diye ağlayan bir çocuktur aşk.
'ACIYI tatmadan, MUTLULUĞU tadamazsın..
"Ne garip şey şu mutluluk! Gitti mi gider, çağırsan gelmez, gelse de kalmaz, kalsa da yetmez."
Zamanın olduğunda uğrayıver yüreğime, Uzun uzun sev beni Gelmesen de olur, malum hayat işte: "Herkesin aşk'ı başından aşk'ın."
gönlümden geçen yanıma gelse
Hiç kimse bi gülümsemeyi satın alabilecek kadar zengin değildir; ama çok kimse gözden yaş akıtabilecek kadar ucuzdur .
Yeter, aklından çıkar artık onu diyor kimileri. Siz de aklınızla değil de, yüreğinizle sevseydiniz anlardınız beni.
bir kişi birine hiç bakmiyorsa ondan nefret ediyordur
bir kişi birine dikkatli bakıyorsa hoşlanıyordur
bir kişi birine bakıp bakıp dönüyorsa Aşıktır.
Kalp, Ruh'a demiş ki; Ben severim, aşık olurum ama nedense acısını sen çekersin. Ruh da ona cevap vermiş; Sen yeterki sev...
Boşyere canı yanmaz insanın.. Ya bir eksiklik vardır geleceğe dair, yada bir fazlalık geçmişten gelen..
[Ceyhun Yılmaz]
Nefes alıyorsan umut var demektir; ama nokta koyulduktan sonra 'belki' demek umut değil, çaresizliktir..
[Seneca]