Slm Arkadaslar bana bir Symbol yapan olurmu Symbol ne demek Symbol hani yarenfm in Symbolu var ya öle birsey istiyorum benim radyomun ismi ates-fm simdiden elinize saglik diyorum.
maxma resim eklemesi yaptım ama olmadı sanırım beceremedım nasıl olucanı bi bilsem ama yardım etcem diyede madem bukadar ısrar ediyosun ehh ozaman geri çeviremem )
Bu sitelerden banner yapabilirsin ama bilmem işine yarar mı? Grafik editör programlarını biliyorsan da yapabilirsin. Gerisi flash ya da gif yapmaya kalıyor.
Ulead gif animatör bunlardan en basit olanı denilebilir. Programı bulup yapabilirsin.
€_c_€, öncelikle eklemek istedigin resmi hosting yapmalisin (mesela www.imageshack.us veya www.photobucket.com gibi-->üyelik gerektirir) sonra burda cevap yazdigin zaman IMG yazan bir kutucuk var onu tiklarsin, host yaptigin resmin url adresini kopy yapip yapistirirsin sonra tekrar IMP tiklarsin ve bu kadar
arkadaslar cok cok tsk ederim ama benim radyomun ismi ates-fm ece senden birtane bekliyorum ve wandet kardes yaptin sey süper eline saglik ama benim radoymun ismi ates-fm birtanede da yaparsan süper olur senin eline de saglik simdiden güzel syblerinize bekliyorum tskler.