Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

ama sen egerki gercek bir dostunu/arkadasini art niyetinle kiskanirsan arkadas sifatini koydugunu yüceltmis olur, kendin ise sadece alay konusu olursun...![]()
...
Burasini gercekden cok merak ediyorum , sanirim bir Kus geldi basina konup kulaklarina birseyler fisildadi ve sen kusu dinledikden sonra bu konuyu acma nedenini duydun , ama hic kendine sordunmu
acaba o kus dogrumu söylüyor yada yalanmi sölüyor , aslinda bu kus cok kisa zaman önce banada birseyler anlatti ama ben aldanmadim ve takmadim (Anlayana) , ama sizi okadar cok doldurmuski bu kus ,
dikkat edinde , yakinda baskasina ucup sizin hakkinizdan birseyler söylemesin
))))
)
))
pek komikmissiniz alakkaaaa cevap veriyorsam size sizi kaile aldgim icin degildir, sadece sizin bu konuyu nereye sürükledginizi desifre etmek icindir
))))
)))) bence ben degillll de siz dikat edin olurrr
))))))
)) Bu mesaj 3 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "nisa nisa" (6.06.2011, 20:06)
)Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "meliscanan" (6.06.2011, 09:43)