Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
"Bi hayli kırgınım.. Kime olduğunu, neden olduğunu bilmeden.. Belki hayata, belki kendime, belkide dilimden düşmeyen keşke'lere"
Can Yücel
Gel dedim. Uzak dedi.. Bilemedi.. Gün gelecek, uzak dedigi kadar bile yakın olmayacağım o'na.
C.Yılmaz
Bütün dünyayı bir erkek yönetir. O erkeği de bir kadın.
A. Huxley
En mutlu anında bi rüzgar eser de, burnuna o'nun kokusu gelir ya. İşte o'nunla aynı parfümü kullananların Allah belasını versin.
Murathan mungar
"İnsan parasını kaybedince fakir, özgürlüğünü kaybedince esir, aşkını kaybedince şair olurmuş".
Ö.Asaf
Kime sorsam "ben senin mutluluğunu istiyorum" dedi, Ne kastınız vardı mutluluğuma anlamadım gitti.
Ö.Asaf
Bazen "Su" olmak lazım , Sessiz sakin.! Bazen "Sel" olmak lazım , öfkeli ve hırçın.! Bazen "Mum" alevi olmak lazım , sabırla tükenmeyi bekleyen..!
Bazense "volkan" olmak lazım , önüne gelen herşeyi hızla tüketen.!
Kimine Su olacaksın kimine Sel! Kimine Mum olacaksın kimine Volkan.!
Ama kimseye asla "Kul" olmayacaksın ...... (Allahtan başka..)
HARIKA ablalarin engüzeliiiiii
Benden nefret edenlerden nefret edecek, beni sevmeyenleri sevmemekle uğraşacak vaktim yok.
Çünkü ben, bana değer verenlere değer vermekle, beni sevenleri sevmekle meşgulüm
Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar.
"Ben dostlarımı hiç satmadım! Çünkü; ya beş para etmez çıktılar ya da paha biçilemez.."
" Alçakça söylenen bir söze karşılık vereyim deme, çünkü o sözün sahibinde onun gibi daha nice sözler vardır.Cevabınıza yine onlarla cevap verirler."
HZ. ALİ...
''Gölge nasıl doğru olsun ki, od ağacı eğridir''
Ahmed Er-Rıfai
buraya yazilanlari silebilirsiniz ama icimizdekileri asla.
Kişi arkadasından bellidir.
Herkes anlasabildiği kimse ile arkadaslık eder. Bundan dolayıdır ki bir kimsenin nasıl bir kişi olduğunu öğrenmek isteyen, arkadasının kişiliğine bakmalıdır.
Ey sırları bilen Rabbim! Düşmanların dünyaya ait işlerine düzen ver; dostlarını da ahirete ait isteklerini kabul et...
Rabiatü'l Adeviye....
giderken umursamaz kimse birşeyi bir gün geri dönmek isterse eğer giden o kişi o zaman anlar yaptığı eşekliği....
Dünyanın senden sonra ne halde olduğunu görmek istersen; senden evvel ölenlerden sonra ne halde olduğuna bak!..
Hasan-ı Basri
SözLerin Büyük Yüreqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qöre $anSLisin Fakat Bana qöre ZavaLLisin !
- Üç haslet vardır ki, bunlara sahip olan, mahrum kalmaz. Edeb ehliyle beraber oturmak, güzel edeb sahibi olmak ve başkasına eziyet etmemek.
Abdullah bin Menâzil'a (k.s.)
öyle bir cümleye geldinki,nokta koymam an meselesi..