Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Sen konuşmaya tenezzül etmezsin suskun sanırlar, ve umursamaz. Bilmezler ki, bi konuşacak olsan yüzüne bakacak yüzleri kalmaz
[Cengiz Aytmatov]
Hayat, her gidenin ardından koşmaya değmez bilmelisin. Sen gelecek olanları bekle, gidecek varsa bırak gitsin..
[V. Hugo]
Bekar bir Adam, Son Saniyede Daha iyisini Bulan Kadınların bir Hatırasıdır
( Anonim )
Küskünlüğüm hayata değil, içindeki beş para etmez insanlara. Bıkkınlığım ise, onların yüzüne bakmak zorunda kalmam aslında.
[Y. Erdoğan]
Bu dünya için sıradan bir insan olabilirsin. ama belki de birisi için, onu hayata bağlayan tek gerçeksin !
[L.N Tolstoy]
[i]"Benden nefret ettiğini duydum. Eğer seni düşünecek vaktim olsa, bende senden nefret ediyor olurdum".
[B. Dylan]
[/i]
Birini terk etmeye karar verdiğinde; O kararın altında yatan tek gerçek, aslında senin çoktan terkedilmiş olduğundur ..
[Dostoyevsky]
Kendimi her zaman mutlu hissederim. Neden biliyor musunuz ? "Çünkü kimseden bir şey ummam. Beklentiler daima yaralar".
[Shakespeare]
"Aslında bazen, hayatına girenleri düşünmeyi bir kenara bırakıp, kimlerin çıkması gerektiğini düşünmek gerek".
[G. Vidal]
Keşke hayatımın bazı bölümleri için şunu söyleyebilsem: "bunlar montaj!"
Boş inançlar, Cılız Akılların dinleridir
( Burke )
Eğer bu hayatta illa kıymet bilmek gerekiyorsa, Sadece kendi kıymetini bil. "Boşver be ! nasılsa her rüya güneşle sona eriyor".
[B. Marley]
"Bilmezden gelişim, aptala yatışım kaybetme korkumdan değil; karşımdakilerin yalan söyleme potansiyellerine olan merakımdandır."
[Nazım Hikmet]
"Sormayın artık hergün 'nasılsın' diye ! nasılsa adet olmuş iyim demek. Kötüyüm ben hemde çok ! kime ne".
[E. Cansever]
Bazen unutmak gerekiyormuş, unutulma pahasına. Çünkü zaman değilmiş gideni geri getiren, aslında zamanmış var olanı götüren".
[A. Capus]
"Hayatına girmek isteyene, tam zamanında açmalısın kapını ! Ve tam zamanında çıkarmalısın, sevginden şımarmaya başlayanları".
[P. Auster]
Çocukların Eleştirmecilerden çok, örneklere ihtiyacı vardır
( Joubert )
"Sevdiklerinizi incitmeyin.. Çünkü Onları birgün; İncitmek için bile bulamayabilirsiniz" !
[J. Christophe]
"Aşkta mantık aramak mantıksızların işi. Aşkta mantık olsa; sonunda kırılacağını bildiği bir kalbin sevmesine izin vermezdi".
[A. Huxley]
Uzaktan seviyorum seni.. Kokunu alamadan, boynuna sarılamadan, yüzüne dokunamadan.. "Sadece seviyorum" .
[C. Süreya]