Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Ve aşk; O omzuna yattığında, rahatsız olmasın diye kılını bile kıpırdatmamaktır.
- Can Dündar -
Gittiğinde ağlarsın, şarkılarda, filmlerde, ona-buna herşeye ağlarsın. Aklın başına gelince de boşa harcadığın zamana ağlarsın.
- Bukowski -
Sen gittikten sonra yalnız kalacağım. Yalnız kalmaktan korkmuyorum da, ya canım ellerini tutmak isterse ?
- Can Yücel -
"Erkekler güzel kadınları sever; ama kadınlar sevdiği erkekleri yakışıklı bulur."
- W.Golding -
"Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıkları değil. Yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır.."
- Dostoyevsky -
Mutsuzum diye bahane arama. Rabbim o kadar güzellikler vermiş ki; uyanda kalp gözünü arala...
Düzen bu: Kadın ağlar, erkek bakar.. Kadın duyar, erkek duymaz.. Kadın sorar, erkek susar.. Kadın gider, erkek içer.
- Teoman -
"Şimdi Fatih kalksa mezarından ne ben onu tanırım ne o beni tanır. Ama İstanbul'u Bizanslılar almış deyip tekrar savaşır.."
- N.F.K -
Yanına kadar koştuktan sonra, bir adım daha atamayacaksan eğer; oraya kadar sakın koşma. Sana değil, bekleyene yazık olur.
- Özdemir Asaf -
"Kelebek gibidir aşk. Peşinden koştukça senden kaçar. En iyisi bırak uçsun, Belki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna konar."
- M. Kenter -
"Aşk bazen; Asla sahip olamayacağın birini sevmektir.."
- Boris Vian -
Sen, seni seveni görmeyecek kadar körsen, O da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur .
- Can Yücel -
Herşeyinle seversin, tüm gücünle belki.. Ama yine kaybedersin. Neden mi ? Çünkü her 'seviyorum' diyeni adam zannedersin .
- Bob Marley -
Bardağa kola doldurur gibi değer vereceksin insanlara ağır ağır ve yavaş. Çok verirsen köpürür taşar, Elinde bardakla kalırsın.
- D.Noel -
"Bir gün gelir, dünyanın bir yerinde yıllarca senin haberin olmadan yaşamış birine bütün hayatını anlatmak istersin.."
- Murathan Mungan -
"Tamam kabul ediyorum; küçükken mıknatıs yutmuş olabilirim, Peki ama bütün salaklar da demir mi yuttu ?"
- Y. Erdoğan -
Arkandan oynanan oyunları bilmediğini sansınlar; Sen çocukların beyin gelişimi için oyuna ihtiyaç duyduklarını bil, sorun olmaz.
- Dylan -
Kendi bahçesinde dal olamayanın biri; gelmiş bahçeme ağaçlık taslıyor!
- Özdemir Asaf -
Nerede Bir Yalnızlık Görsem !! Ucundan Alırım Bir Parça.. Sahibine Yük Olmasın Diye. .
- Ceyhun Yılmaz -
Tek kişilik miydi ki bu şehir, sen gidince bomboş kaldı.
- Özdemir Asaf -