Ve aşk; O omzuna yattığında, rahatsız olmasın diye kılını bile kıpırdatmamaktır.
- Can Dündar -
Gittiğinde ağlarsın, şarkılarda, filmlerde, ona-buna herşeye ağlarsın. Aklın başına gelince de boşa harcadığın zamana ağlarsın.
- Bukowski -
Sen gittikten sonra yalnız kalacağım. Yalnız kalmaktan korkmuyorum da, ya canım ellerini tutmak isterse ?
- Can Yücel -
"Erkekler güzel kadınları sever; ama kadınlar sevdiği erkekleri yakışıklı bulur."
- W.Golding -
"Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıkları değil. Yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır.."
- Dostoyevsky -
Mutsuzum diye bahane arama. Rabbim o kadar güzellikler vermiş ki; uyanda kalp gözünü arala...
Düzen bu: Kadın ağlar, erkek bakar.. Kadın duyar, erkek duymaz.. Kadın sorar, erkek susar.. Kadın gider, erkek içer.
- Teoman -
"Şimdi Fatih kalksa mezarından ne ben onu tanırım ne o beni tanır. Ama İstanbul'u Bizanslılar almış deyip tekrar savaşır.."
- N.F.K -
Yanına kadar koştuktan sonra, bir adım daha atamayacaksan eğer; oraya kadar sakın koşma. Sana değil, bekleyene yazık olur.
- Özdemir Asaf -
"Kelebek gibidir aşk. Peşinden koştukça senden kaçar. En iyisi bırak uçsun, Belki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna konar."
- M. Kenter -
"Aşk bazen; Asla sahip olamayacağın birini sevmektir.."
- Boris Vian -
Sen, seni seveni görmeyecek kadar körsen, O da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur .
- Can Yücel -
Herşeyinle seversin, tüm gücünle belki.. Ama yine kaybedersin. Neden mi ? Çünkü her 'seviyorum' diyeni adam zannedersin .
- Bob Marley -
Bardağa kola doldurur gibi değer vereceksin insanlara ağır ağır ve yavaş. Çok verirsen köpürür taşar, Elinde bardakla kalırsın.
- D.Noel -
"Bir gün gelir, dünyanın bir yerinde yıllarca senin haberin olmadan yaşamış birine bütün hayatını anlatmak istersin.."
- Murathan Mungan -
"Tamam kabul ediyorum; küçükken mıknatıs yutmuş olabilirim, Peki ama bütün salaklar da demir mi yuttu ?"
- Y. Erdoğan -
Arkandan oynanan oyunları bilmediğini sansınlar; Sen çocukların beyin gelişimi için oyuna ihtiyaç duyduklarını bil, sorun olmaz.
- Dylan -
Kendi bahçesinde dal olamayanın biri; gelmiş bahçeme ağaçlık taslıyor!
- Özdemir Asaf -
Nerede Bir Yalnızlık Görsem !! Ucundan Alırım Bir Parça.. Sahibine Yük Olmasın Diye. .
- Ceyhun Yılmaz -
Tek kişilik miydi ki bu şehir, sen gidince bomboş kaldı.
- Özdemir Asaf -