Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Tereddüt edersen bacakların seni taşımaz. Yürüyeceğim de,bas ve yürü..!
Aşk; Karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla, sersemin teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır.
- Victor Hugo -
Sanat için soyunana alkış tutan eller, Neden ALLAH için giyinene zulmeder ?
- Necip Fazıl Kısakurek -
"Benden nefret edenlerden nefret edecek vaktim yok. Çünkü ben, bana değer verenleri sevmekle meşgulüm.."
- Marquez -
"Ne garip.. Sevdiğimiz insanın her yalanında bir doğru, Sevmediğimiz insanın her doğrusunda bir yalan ararız.."
- Dostoyevsky
"Ne garip.. Sevdiğimiz insanın her yalanında bir doğru, Sevmediğimiz insanın her doğrusunda bir yalan ararız.."
- Dostoyevsky
Bazen sen bile "vay be !" dersin kendine; tek satırlık adamları nasıl roman yapmışım gönlüme .
- Y. Erdoğan -
Bir bayanın kalitesi etkileyebildiği erkeklerin sayısı ile değil, reddedebildiği erkeklerin sayısıyla ölçülebilir.
- O. Wilde
r kadın, oğlunu aklı başında biri yapabilmek için 20 yıl uğraşır; Başka bir kadın, 20 dakikada aklını başından alır.
- Gore Vidal -
Salak ! Hala kalkmış soranlara 'ben ayrıldım' dersin diyor . Öldürdüğü yetmiyor ya , bir de intihar süsü vermeye çalışıyor.
- Küçük İskender -
"Bağlanmaya bir türlü cesaret edemezsin; ama ondan tamamen kopmayı da beceremezsin, sürünür gidersin.."
- C.Dündar -
''Biz ayrı Dünyaların insanlarıyız" dedi.Aman Allah'ım!Üzüntüden kahrolacağım.Ben iki Dünya olduğunu sanan bi malı mı sevmişim..
- Küçük İskender
"Erkeğin sevgisiyle kadının terbiyesi, ancak birbirleriyle tartıştıkları zaman belli olur."
- Paul auster
"Beni sev ya da benden nefret et, ikisi de benim yararıma. Seversen hep kalbinde olurum. Nefret edersen hep aklında.."
- Lois Aragon -
"Bir kadının kaderi; sevdiği adamın ihanetiyle, sevmediği adamın sadakatı arasında çizilir.."
- Leo Tolstoy -
"Eğer çok konuşmak faydalı olsaydı Allah iki ağız, bir kulak verirdi. Onun için, çok dinleyip az konuşmak gerek.."
- Şems -
İnsan sevme hissini israf etmemeli.. Kim ne kadar sevilmeye layıksa, onu o kadar sevmeli...
- Necip Fazıl Kısakürek -
Aşk dediğin ne görsel bi olaydır ne de göreceli. Üç harf ve tek heceli; tıpkı 'sen' gibi ..
- Sunay Akın -
Kişi sevdiğini Allah'a emanet ederse, Onu birdaha görmeden ölmezmiş.. "Öyleyse Allah'a emanet ol.
- Elif Şafak -
Mesela ilerde çocukların "anne senin ilk aşkın kimdi" dediğinde eski resimleri çıkarmak yerine "babandı" diyebilmeli insan.
- Ceyhun Yılmaz -