Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Müzik Dinle..
Ruhunu Dinlendir Diyor
Offf yarın inşallah

"Allah'ım sen büyüksün" diye dua ediyor
Ne Kadr Yorucu Bir Gündü Dio Üffff..
Bir gün sonra hasret sona eriyor ....
git bir sigara yak dünyayı unut uykuyu hatırla dior
aman boş ver takma diyorr

(((((((((((((
Güzel Birgün Olacak Diyor.
Güneşli, hafif rüzgarlı güzel bir gün

İnşallah herşey güzel olacak dualara devam diyor...
Bugün canim calismak istemiyorrr...........
bakalım gün neler gatirecek diyo..
Sınava giren çocukların yardımcısı ol Rabbim, siteden kardeşimin kuzucuğununda inşallah heyecanlanmaz teyzem dualarım senle diyor
Bugün canim calismak istemiyorrr...........
dün izinli olursan bugün akşama kadar çalıştırırlar senü ablam deo
Sınava giren çocukların yardımcısı ol Rabbim, siteden kardeşimin kuzucuğununda inşallah heyecanlanmaz teyzem dualarım senle diyor
şükür rabbime ablam benim cadı çıktı sınavdan çok güzel geçmiş uçtum havalara

rabbim razı olsun canım benim temiz yürekli dostlarımın duaları herkesin kuzusu için hayırlısı olsun insallah
burdan masumu mada tesekkür ediyorum beni yalnız bırakmadı hiç
Oyyyy çok sevindim benim için öp kuzucuğumu

AMİNNNN... diyor içimdeki ses sabah beri teyzesi yarım paket kötü birşey yaptı ona dua ederken heyecanlanmasın diye....diyor içimdeki ses
ben tesekkur ederim canim asil sen beni yalniz birakmadin, insallah sinav sonucuda hayirli gelir, bahti kaderi guzel olsun insallah..
AMİNNNN cümlesinin diyor içimdeki ses
Oyyyy çok sevindim benim için öp kuzucuğumu

AMİNNNN... diyor içimdeki ses sabah beri teyzesi yarım paket kötü birşey yaptı ona dua ederken heyecanlanmasın diye....diyor içimdeki ses
ben tesekkur ederim canim asil sen beni yalniz birakmadin, insallah sinav sonucuda hayirli gelir, bahti kaderi guzel olsun insallah..

ikinizde iyiki varsınız rabbim razı olsun sizden dilerim hersey gönlünüzce olur sizi çok seviyorum
kadinlar matinesine dönmüs burasi

diyo..