Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Keşke hayatımın bazı bölümleri için şunu söyleyebilsem: "bunlar montaj!"
"Sormayın artık hergün 'nasılsın' diye ! nasılsa adet olmuş iyim demek. Kötüyüm ben hemde çok ! kime ne".
[E. Cansever]
"Sevdiklerinizi incitmeyin.. Çünkü Onları birgün; İncitmek için bile bulamayabilirsiniz" !
[J. Christophe]
"Aşkta mantık aramak mantıksızların işi. Aşkta mantık olsa; sonunda kırılacağını bildiği bir kalbin sevmesine izin vermezdi".
[A. Huxley]
"Belkide tek sorunumuz; Değil üzülmeye, üzerine düşünmeye bile değmeyen insanlara kalbimizin değmesidir".
[N. Parra]
KIZGIN BİR TAVA "SICAKTIR" ELİNİZİN BİR SANİYELİK DOKUNMASI BİR SAAT GİBİ GELİR..!
ATEŞLİ BİR KADIN "SICAKTIR" BİR SAAT'LİK DOKUNUŞ BİLE BİR SANİYE GİBİ GELİR..!!!
Nasil oluyor da insani mutlu eden bir sey ayni zamanda onun felaketinin de kaynagi olabiliyor."
Ey sevgili.. Biz seninle bir salkımın iki aşık üzümüyken, başka şişelerde şarap olmuşuz, başka hayallerde harap olmuşuz...
Mevlana
En zayıf anında bile; insanların sana iyilik yaparmış gibi görünüp, aslında seni kullanmalarına izin vermeyecek kadar güçlü ol..
Paul Brunton
Unutma ki ! Nefret ve Kinin ertesi Pişmanlıktır... Ve her Canlıya ölüm vardır. İnsan Ölür ama Ölmeyen İnsanlıktır.
Mevlana
"Seni sevdiğimi anlayacaksın, sevmediğim zaman".
[P. Neruda]
Eğer sen, kusursuz olsaydın; Başkalarının kusurlarını bulup çıkarmaya bu kadar meraklı olmazdın.
Çehov
Bir şey söylemezsen çatlayacağını hissettiğin an dilini tutmanın tam zamanıdır...
Josh Billing
Çocukken yarın neler oynayabiliriz diye düşünürdük, Şimdiyse yarın hayat bize hangi oyunu oynayacak diye düşünüyoruz..
Can Dündar
Bir insana sırrınızı verdiğinizde, özgürlüğünüzü de verirsiniz.
Elif Şafak
[size=12Unutmak zaman ister demiştim, yanılmışım.. Zaman değil yürek istiyormuş.. Oda sende kaldı .
Yılmaz Güney][/size]
Ben ölmek istemiyorum. Yaşamak ve herkesin burnundan getirmek istiyorum...
Oğuz Atay
En anlamlı yemin söz vermektir, En büyük intikam affetmektir, En adi söz hiç sevmedim demek; Ve en güzel cevap gülüp geçmektir.
Victır Hugo
Geçmişi hatırlamayanlar, onu bir kere daha yaşamak zorunda kalırlar...”
George Santayana
Hafif acılar konuşabilir; ama derin acılar her zaman dilsizdir.