[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Atilla_Ky" (11.04.2015, 17:22) düzenleme sebepleri: swf kaldırıldı
Emegine yüregine saglik zeynep yine masal gibi bir Tema paylasmissin bizimle , erkek ve bayanli olmasida ayrica tercih acisindanda cok güzel düsünülmüs , cok ama cok begendim , bütün nekadar yildizlar varsa *****
Bu arada sarkida cok harikaymis gercekden , kim seslendiriyor acaba ve sarkinin adi , ney ?
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
Zeynebimm harikaa olmuş...bayanlı gördüydüm erkekli olanıda şimdi gördüm dahada hoş oldu gözümde...her kesime hitap ediyor ne güzel...ama resimler şarkı herşey çok bütünleşmiş gerçekten...harikasın canım...
Emeklerine o güzel yüreğine sağlık canım....
Wayyyy Süper Olmuss Ablacıkkk Harikaaa Müthis Diyecek Bise Bulamıyom walla Çok Beqendim ..
Bütün Yıldızlar Sana Ablacımmmmmm ..
Bu Güzel Çalısmayı PayLastıqın için Te$ekkürLer.
Yazılması gereken herşey yazılmış banada sadece alkışlamak ve işte beşlik tema demek kalmış
Ellerine sağlık gelincik,emeğini paylaşan yüreğe teşekkürlerimle