Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız. [Che.]
Öyle bir sihirbazdın ki, beni bile kaybettin. [V. Hugo]
Hayaller ve gerçekler yarışır. Hayaller hep önden gider; ama her zaman gerçekler kazanır". [O. Wilde]
Arkamdan konuşmaya devam et. "Çünkü karşıma çıkacak kadar büyük değilsin". [Che .]
Göz gördüğünü sevmez, Sevdiğini görür . [C. Palahniuk]
Kadınların Üzüntüsü Yaz Fırtınası Gibidir; Şiddetli Ama Kısa Olur..
En basit yalanları gözümün içine bakarak söyleyen aptallar tanıdım, inandıgımı sandılar..
Bense onların kuş kadar akılları ve cahil cesaretlerine hayrandım..
açılın sözler senem geldi
Kusura bakmayın başımın üstünde yer kalmadı,ama isterseniz ayaklarımın altı boşş....
Okyanusta ölmez de insan, gider bir kaşık sevdada boğulur.
Cemal Süreya
Hani sorarlar ya, Dostun mu ? Sevdiğin mi ? diye,
Artık Ben Onlara Sadece "Al Birini Vur Ötekine "
Diyorum .
Can Yücel
YALNZILIK DİŞ AGRISINA BENZER SANCISI GECE BAŞLAR
Hayatta üç şeyi sevdim Seni, Kalbimi, Ümit Etmeyi Seni sevdim, sensin diye Kalbimi sevdim, seni sevdi diye Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye
Bir insanı unutabilirsin, bir insanın sana neler yaptığını da unutabilirsin; ama o insanın sana ne hissettirdiğini asla unutamazsın..
Bir kızım olsun istiyorum, adı Yağmur olsun. Bir de oğlum olsun, adı Toprak olsun. İkisi de kavga etsin, ortalık çamur olsun.
__Aziz Nesin_
Sen gözlerimde bir damla yas olsaydın seni kaybetmemek için ömür boyu ağlamazdım!!!
Hayatımda kimse yok; ama pişman değilim. Çünkü sen aşkı basitleştirenlerden birisin, bense yalnızlığın hakkını verenlerden .
__Bob Marley__
Ne hissettiysen onu söyle, gitmek isterse bırak gitsin. "Çünkü aşk bir film gibidir, oturup iki defa izlemeyeceksin".
__William Godlam__
Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı