Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Artık sustuğum bir sırrım var; iki kelime.
Kime konuştuysam bunu "seni seviyorum" dedi başka birine...
HICKIMSEYE DEGERINDEN FAZLA DEGER VERME YA ONU KAYBEDERSIN YADA KENDINI MAHVEDERSIN…
FAYDALI HALE GETIRILEMEYEN ZAMAN KAYBEDILMISTIR, CUNKI ZAMANI DURDURMAK VEYA DEPOLAMAK MUMKUN DEGILDIR…
DUNYAYI DEGISTIRMEDEN EVVEL, DUNYANIN SENI DEGISTIRMEYECEGI BIR SAGLAMLIGI ELDE ETMEYE CALIS……
Ne rezil manzaradır; şu çağa bir bakınız!
İnsanların, insanlığı unuttuğu noktadayız...
INSANLAR CAY POSETI GIBIDIR,SICAK SUYA ATILMADIKCA GERCEK RENKLERINI VERMEZLER…
INSANLAR , KOPRU KURACAKLARI YERE DUVAR ORDUKLERI ICIN YALNIZ KALIRLAR …
Bir insan, neden konuşması gerekenleri avaz avaz susar biliyor musun?
Asalak bir korku yüzünden, gitme diye susar sevgilim; kaybetmemek için..
Haroşa hayatlar yaşıyoruz
bir gün o yüzü diğer gün öteki yüzü çevirip duruyoruz,
anlamsızlaştırıp herşeyi güya yola devam ediyoruz..
Doqustann Sahip Olduklarınızla Yasamayı ögrenmek Bir Süreç, Bir Katılım, Yani Yasamınızın Yoqrulmasıdır…
Aklım kalbimle alay ediyor var mı ötesi?
Sustum, kim kimi ağlatacak diye bekliyorum..
ASK INSANIN HEM DOSTU HEM DUSMANIDIR . INSANI ONUN GIBI YIKAN. ONUN GIBI SEVINDIREN BR SEY YOKTUR HAYATTA!…
YASAMIN EN ILGINC YANLARINDAN BIRIDE EN IYININ DISINDA BIRSEY KABUL ETMEYENLERE GENELLIKLE EN IYIYI VERMESIDIR…
Bir zamanlar aşk kokan satırların yerini öfkeli serzenişler sarıyor sarmaşıklar gibi
Kıvrılan dudağımda buse olan sen hasmım olarak düşüyorsun kalemime..
ISIGI ONUNE AL, YURU. GOLGEN ARKANDAN ISTER GELSIN, ISTER GELMESIN……
5 sey Geri GeLmez ;
Söylenen "SÖZ"
Kacırdıqınız "FIRSAT"
AtıLan "OK"
Gecen "ZAMAN"
Giden "GENCLIK"…
ALLAH Gücü "ERKEGE", Güzelliqi "KADINA" Vermiş. Ne Varki Herşeyi Yenen Güç Güzelliqe Yenilmiş.
ALDIGIMI VERDIGIMI DEGIL BENDE KALANI ARAMAK VE BULMAK BUTUN MESELE, DUNDEN BUGUNE KALAN, BUGUN YASAMIN TA KENDISI, YARIN HERSEYIN HEPSI YALAN, BI SEVGIDEN OTESI.
İnsanlar Sevildiklerini Öqrenince, Sevdikleri Kişiye Eziyet Etmekten Büyük Zevk Alıyolar..
Insan önce Özqür Olmalı ki Özqürce SevebiLmeLi yada Sevmeyi Tam Manasıyla Örenmeli ki Sevqisi Uqruna Özqürlük için SavaşabiLmeLi..!