Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Ey insan!! CENNETİ istiyorsan İSTENİLEN gibi yaşa, yok CEHENNEMİ istiyorsan İSTEDİĞİN gibi yaşa
YA RABBİM ! Kaderimde muhtaç olma varsa.! O muhtaçlığım Sana olsun , Beni Senden başkasına muhtaç ettirme...! [AMİN]
Bana kimse yaşamak isteyip istemediğimi sormadı. O halde kimse bana nasıl yaşamam gerektiğini söyleyemez.
[Douglas Noel]
"Yüreğinin götürdüğü yere gidenlerin yolu, dönüşte psikiyatristten geçer".
[D. Noel]
''Eğer bu hayatta illa kıymet bilmek gerekiyorsa, sadece kendi kıymetini bil."boşver be ! nasılsa her rüya güneşle sona eriyor".
[B. Marley]
"Üzülme ! Bir şey olmuyorsα yα dαhα iyisi olαcαğı için yα dα gerçekten de olmαmαsı gerektiği için olmuyordur".
[Mevlana]
"Hiç kimse sizin izniniz olmadan, size kendinizi değersiz hissettiremez".
[E. Roosev
Dünyada başarı kazanmanın iki yolu vardır: Ya kendi aklından faydalanırsın, yada başkalarının akılsızlığından,,,
Tolstoy..
İnsan inandığı şeyler uğruna muhteşem hatalar yapabilir, diyorlar. Sanki inanmaktan daha muhteşem bir hata yapılabilirmiş gibi.
[Sunay Akın]
Yalvaranın 'Allah ' demesi Allah 'ın ' buyur kulum ' demesidir
Mevlana
Bardağa kola doldurur gibi değer vereceksin insanlara ağır ağır ve yavaş. Çok verirsen köpürür taşar, Elinde bardakla kalırsın
D. Noel
Gidiyor musun ? Git ! Soytarısı terk etti diye, kralın sarayı yıkılmaz .
Albert Camus
'Biraz ara vermeliyiz.' cümlesini kullanmışsa eğer bir ilişkide; O aşkın beyin ölümü gerçekleşmiş demektir !
[Adam Fawer]
Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin. Unutmuş gibi yap. Çünkü güzel şeyler; onları hiç beklemediğinde gerçekleşir.
Hiçbir αşkın αrdındαn 'geçmiş olsun' denmez . Çünkü gerçekten 'αşk'sa zαten geçmez..
Aşk, sabahlara kadar uyumamak değildi aslında. Her sabah uyandığında, yaşamaktan önce onun gelmesiydi aklına.
Dünyanın en yakışıklı, zengin, başarılı adamı da olsan; Bir kadın seni çocuklarının babası olarak hayal edemiyorsa; sıfırsın..!
Kendi kendime konuştuğum kadar, Kimseyle konuşmuyorum. Sebep delilik değil, Sadece bilirim ki insanı sadece en iyi kendi dinler.
Bana kimse yaşamak isteyip istemediğimi sormadı. O halde kimse bana nasıl yaşamam gerektiğini söyleyemez.
Dediler ki; Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Dedim ki: Gönüle giren gözden ırak olsa ne olur.."