Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Şu geçeni durdursam, çekip de eteğinden; Soruverem: Haberin var mı öleceğinden ?
Seni kimsenin üzmesine izin vermeyeceğim dediğinde, "Bunu kendim yapacağım" demek istediğini anlamamışım
Nefes alıyorsak, hala umut var demektir yazanlara cevap ; Aldığımız Nefesi Bile geri veriyorsak demek hiç bi şey bizim değil...!
"Bağlanmaya bir türlü cesaret edemezsin; ama ondan tamamen kopmayı da beceremezsin, sürünür gidersin.."
Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir.
Aşkın yaşı yoktur diyene sorarım peki bu gözlerimdekiler ne ?
Yaş'ım tutmuyor bu aşka; ve akıp gidiyor göz çukurlarımdan..
Şimdiki aşklar çok çıkarcı olmuş, üstünü çıkar, altını çıkar!!!!!!
Kadın dediğin havalı olacak elbet, Cenneti ayaklar altına almak kolay değil ...
"Aklıma gelme diye dinleyemediğim şarkılar var benim."
Yapmadan önce düşünmek yaptıktan sonra yanmaktan iyidir...
Nice umutsuz kapılar vardır açılmaz.Rabbimin kapısı büyüktür asla kapanmaz.sen umudunu kaybetme .kapı dışardan açılmaz.
İnsanı ateş değil, kendi gafleti yakar; Herkeste kusur görür, kendisine kör bakar...
Ellerini aç melekler GÜL koysun, GÜLÜ kokla yüreğin sevgiyle dolsun, Bu dünya size ve sevdiklerinize hep CENNET olsun..!!
Aciz insan ŞİKAYET eder, Asil insan İDARE eder, Basit insan İFTİRA eder, Sabırlı insan AZİM eder, Şükürsüz insan BEDDUA eder !!
Ne bülbül olmak istiyorum, fani için yanan; nede gül olmak istiyorum, açmadan solan..Ben sadece RABBİME layık olmak istiyorum
Eğriyi kendinde arayan, Doğruyu kalbinde bulur.. Aşkına emekle yürüyen, Dermanı derdinde görür !
Hz Mevlâna
Allah'ım! İman İle Özümüzü, Haya İle Yüzümüzü, Edep İle Sözümüzü Bir Eyle...
Bir şehirse yüreğim, lütfen herhangi bir sokağına otur, altını üstüne getirme..
"İnsanı en çok üzen şey; Ummadıkları kişiler adam olurken, adam sandıklarının insan bile olamamış olmasıdır"