Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Kalp ruha der ki: Ben severim, aşık olurum; ama acısını nedense hep sen çekersin. Ruh da cevap verir: "Sen yeterki sev" [Şems.]
Unutma ki!! Nefret ve Kinin ertesi Pişmanlıktır... Ve her Canlıya ölüm vardır. İnsan Ölür ama Ölmeyen "İnsanlıktır" HZ.MEVLANA
Allah'ı yoksayıp reddeden kişiler,aslında bir yandan da Allah'ın varlığını ispatlıyorlar. "Çünkü olmayan birşey reddedilemez...'' Bediüzzaman Said Nursî
imkânların bittiği yerde îman vardır.. Derdin ne kadar büyük olursa olsun, derdinden büyük ALLAH vardır..!
Bugün ne ekmişsen, yarın onu biçersin. Yaşayışın nasılsa, elbet öyle göçersin..
Gözünü Açıyorsun "Doğdu" Diyorlar.. Gözünü Kapıyorsun "Öldü" Diyorlar.. Bu "Göz Kırpış"a "Ömür" Diyorlar.
Mazlumun bedduasından kork onun vekili HAKTIR. HAKKI Bilmeyene Her Ceza Müstehaktır !
İnsanı ateş değil, kendi gafleti yakar; Herkeste kusur görür, kendisine kör bakar...
DUA; Kulun 'ALLAH'a derdini bildirmesi değil, o derdin dermanının ancak 'ALLAH'ta olduğunu bilmesidir..!
RABBİM! Öyle kalp ver ki taş atana Gül atayım. Öyle gözler ver ki Günahlarıma ağlıyayım.Öyle iman ver ki Kabrimde rahat yatayım...AMİN
Allah'ın yarattığı herşey güzeldir. Önemli olan güzelliği görebilmektir. Güzelik sadece insanın kalbindedir..!!
Bana Yakın Olanlar, Soyumdan Gelenler Değil; Yolumdan Gidenlerdir.." H.z.Muhammed(S.A.V)
İnsan; Öldüğünde Ağlanılan,Kaybolduğunda Aranılandır..!
İnsana ne kadar çok vuran olursa, o kadar çabuk yıkılır. Ancak ALLAH'A dayanmışsa, onu kimse yıkamaz !!!
Namus ; Değeri Ölçülemeyen Cevher,Ne inciye Benzer nede Elmasa,Ne Alınır Ne Satılır,Bir Kere Kaybedildimi Bulunması iMKANSIZDIR...
Güzele Bakmak Sevap Değil , Güzele ''Güzel'' Bakmak; Sevaptır...!!
Susuyorum.Tam konuşmaya karar verdiğim anda EFENDIMİZ (s.a.v) bir hadisi geliyor aklıma"Susmak huyların Efendisidir"
Şans herkesten yana olmayabilir, ama ölüm tarafsızdır...!!
Bazen Aniden Bir Sıkıntı Oturur Yüreğime , Oturduğu Yeri Eritir Birdenbire .. Ya RAB ! Dokun Yüreğime , Dermanı Sendee !!
Tek kişilik yalnızlıktan bir şikayetim yok Allah'ım..! İki kişilik yalnızlıktan sana sığınırım..!!