Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
EğeR çoK aRıyoRsaN kaYbettikLerini....ßaşKaLarıNı SuçLaMa....ßir ZaMaNLar OnLar Senindi..!!
Bir insan bilmiyorsa ne istediğini, hem seni ziyan eder , hem kendini...Dibini görmediğin suya dalmadığın gibi,emin olmadığın..
sevgiye teslim etme KENDİNİ..!!
Hz mevlana
Boşuna doğaya zarar verip agaçları kesmelerine şaşıyorum. Etrafımız zaten odun kaynıyor..
Bana çağ dışı diyorlarmış ne büyük onur.. Ben bu çağın dışında kalmayayımda içinde mi boğulayım ? Necip FazıL
Aşk-ı zikretmek için ; Söz dudağa gelmeden önce, Cemre gibi yüreğe düşmeli.. .( Hz Mevlana)
Ben, zengin cümlelerin zekatıyla geçinen bir fukara cümleyim ey sevilen.. Baş hecem sen, son hecem bir hayalin iç çekişleri..
Gönül Kapısı Herkese Açılırmı, İki Laf Eden Adam Sayılırmı? Bakma İnsan Oğlunun Uyruğuna, Tanıyamazsın Basmadıkça Kuyruğuna...!
"Görsen hayalimdeki seni, kıskanırsın.."
Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin. Unutmuş gibi yap. Çünkü güzel şeyler; onları hiç beklemediğinde gerçekleşir.
Sevdiğin kişinin sana olan sevgisini anlaman için canını yak. "Çünkü kimsenin canı yanmadıkça, sana gerçek yüzünü göstermez.."
"Beni sev ya da benden nefret et, ikisi de benim yararıma. Seversen hep kalbinde olurum. Nefret edersen hep aklında.."
Sen benim sevgilimsin, sevsen de, sevmesen de,
Aradığım yerlere benzeyiş buldum sende.
Bir insanın Yaşayıp Yaşamadığını Anlamak istersen, Nabzına Değil ONURUNA BAK, Duruyorsa Yaşıyordur.. .
Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni....
"Başka anlamlar aramaya gerek yok! Katlandığım kadar seviyorum seni.."
"Erkekler güzel kadınları sever; ama kadınlar sevdiği erkekleri yakışıklı bulur."
"Kuşlar toplanmış göçüyorlar
Keşke yalnız bunun için sevseydim seni"
Karanlık gecede marifet değildir yıldızları görmek. Unutma, 'Aşık olmak önemli değil, ömür boyu sevebilmektir marifet'.
Ve ağzında binlerce güneşin tadı,
dilinin ucunda yalnızca kendi adın.
Çünkü sevdikçe beni sen kendini tanıdın...
Hep aşk üzere olmalısın a canım
Ki ölüm de sevişirken kıyamaz...