Kimseye Eyvallahım Yok ! Arkamdan Söylenenlere Karnım Tok.. Bakıyorumda PiyaSada Bizi Çekemeyen Çok !..

Kankamı Yolda Bulmadım Ki.. Yarı Yolda Bırakayım..

Bir kızın içi güzel olsun dışını avon halleder dıyenler;
İçi güzel olan kızları harcadınız, dışı güzel olan kızlara da başka tanımlar yüklediniz,
önce siz adam olun gerisini biz hallederiz!

Dışarıdan nasıl göründüğümün önemi yok; İçeriden görebilenler yetiyor bana!
Beni dışardan yargılayanlara sözüm yok; Zaten dışarda kalmaları yetiyor onlara!
Sadece topuklu ayakkabı giyebildikleri için bile kadınlar erkeklerden daha beceriklidir. Gerisi teferruat...
Kadın: "Giyecek hiçbir şeyim yok.."
Erkek: "Diyecek hiçbir şeyim yok.."

Bir kadın "sorun yok" diyorsa, sorun vardır.
Bir kadın "sorun var" diyorsa, büyük bir sorun vardır.
Bir kadın "hiç komik değil" diyorsa, yanılıpta sakın gülme!

Annen gibi namuslu kadın arıyorsan, Baban gibi delikanlı olacaksın

Bir kadın oje sürerken sizinle konuşuyorsa eğer söylediklerinin bir çoğunu bilinçli olarak söylemiyordur

Bazen kadınlar ortada hiçbir şey olmasada durgunlaşır, sessizleşir, kabuğuna çekilir.
Dengesiz değiliz sadece arada bir ayarlarımızı güncelliyoruz

Komedyen Cortar’a “Hastalanınca ne yapmak gerekir?” diye sorduklarında demiş ki:
“Mutlaka doktora gidiniz, zira doktorun yaşaması gerekir.
Verdiği ilacı da alın, çünkü eczacının yaşaması gerekir. Fakat ilaçları sakın içmeyin, zira sizin de yaşamanız gerekir.”
♫ ♫...Beni çekemeyenler halay çeksin tey tey... ♫ ♫
Erkek "Şey" diyorsa mutlaka bir "Şey" etmiştir. Cümlenin devamını beklemeden sert bir "Şeyle" kafasına vurabilirsiniz...

Annemle misafirliğe gittiğimiz komşu teyze, "Kahveyi nasıl içersiniz" dedi. "Ağzımla" dedim, annem "Evde görüşücez" dedi. Sustum...
Hoca:Hayvanlara örnek verin? Kız öğrenci:Eski sevgilim
Erkek öğrenci:Biraz insan olsaydında hayvanlarla çıkmasaydın =)
"Benden nefret edenlerden nefret edecek vaktim yok. Çünkü ben, bana değer verenleri sevmekle meşgulüm.."

Yaz geldi benim pc halen donuyo, anlamadım gitti.. Bi baksana abi ya!!!

Dersteyim, Hoca: ''Ben size farklı gözle bakıyorum,'' dedi. Aldım kitaplarımı çıktım, sapık mıdır nedir..?

Her ne kadar "Benim ygs puanım sınıf ortalamasının üstünde" desen de ailen senden yüksek alan bir komşu çocuğu bulur
her biri cok güzel...
emegine saglik canim ;-):-)