Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Hayatta 3 $ey qeri qeLmez ... 1) qeçen zaman 2) söyLenen söz 3) ben

HaYaTTa biRiNi SéV........Ve oNu kaZaNmaK iÇiN ÇaBaLa ,SaBrét vé SéVdİgİnİ GöStEr .. KaBuL EdérSe Zafér OnUndUr éTMéZsé SuÇ SéNiNdiR ÇüNkÜ HaK éTméYéNi SéVmİşİnDiR!...
S£N! B£N!M K@D@R S£V£NL£R S@N@ B£N!M K@D@R H@SR£T K@LSINL@R
SeNsizLiGi YıLdIzLaRa YaZMaK İsTeRDiMM çÜnKü SaBaH OLuNcA KaYboLSuN DiYe..
GERÇEK SEVGİ YAPILDIGI BİLİNEN SEYDE DEİL YAPILDIGI HALDE BİLİNMEYEN YERDEDİR
Sen Herkesi Sevebilirsin Onlarda Seni Sevebilir Ama Beni Sevmek Yürek İster...Hani Sende Olmayan
Her günün son günün olacakmış gibi yaşa.. Çünkü bu günlerden birisi son olacaktır..
ßir Gün Çılgınlık Edip SENI SEVGIGIMI söylesem Alay €dip gülermisin??Yoksa Sende Sever misin??
SeNsizLiGi YıLdIzLaRa YaZMaK İsTeRDiMM çÜnKü SaBaH OLuNcA KaYboLSuN DiYe..
KARDELENE sormuşlar;
Bütün çicekler sıradan yerlerde açıp insanlara yakın dururken Sen neden böyle yüksek dağlarda açarsın? ??
KARDELEN şöyle cevap vermiş; Gülü seven dikenini, menekşeyi seven rengini, beni seven ÖLÜMÜ göze alır.
Bir sürü dostunun içinde elbet düşmanların olacak ama unutma ki, Onca düşmanın içinde belki seni dostun vuracak.
§ëñ¥ §ëVDîgîM KåDåR ¥å$å§å¥DîM..ôLûM§ûzLûgûñ åDîñî å$k Kø¥åRDîM..
Artık insanları tanımaya çalışmakla vakit kaybetmiyorum. Nasıl olsa onlar, zamanı gelince yaptıklarıyla kendilerini tanıtıyor.
Sen aslında benim anlatamadıklarımda saklısın . Bu yazdıklarım daha hiç bişey.. Maksat içim rahatlasın .
Belki de Haklısınız, Sıfır'ın Bir Değeri Yok; Ama Unutmayın ki, Sıfır'ın Kaybedecek Birşeyi de Yoktur ..!
Kimse ELindekinin Değerini ßiLmez Sahip OLduğu Sürece.Ama ßir Gün ELinden Uçup Gittiğinde Tek ßir Söz . ~ Keşke ~
"Beni sev ya da benden nefret et, ikisi de benim yararıma. Seversen hep kalbinde olurum. Nefret edersen hep aklında.."
Hayat böyledir işte.. Hep o kıyamadıklarımız kıyar bize!
Ellerimin ellerine dokunduğu o ilk anı hatırlıyorum, "Elimi verdim, kalbimi kaptırdım"
- Özlemin tarifi yok , Kim ne demisse sebebi caresizlik , Yanimdayken bile sana doyamazken nasl anlatlır ki senszlik. .