Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Benim olman benim olmasada saf kalbimin hakkıdır..
Sırrın sende kalsaydı sır olmazdı.
Kutadgu Bilig
Çiçeğin dikeni var diye üzüleceğimize, dikenin çiçeği var diye sevinelim.
Goethe
Sevilen kadın, bütün kadınların daima en güzeli değil midir?
Balzac
Geride bıraktıklarımızı özlüyor, elimizin altındakinden sıkılıyor, ulaşamadıklarımıza tutuluyoruz!
Robın Sharma
Söylenemiyor çok şey, susmadan...
ÖzdemirAsaf
Birinden çalarsan hırsız olursun. Herkesten çalarsan zengin!
Metin Üstündağ
Kalbin kırılabilir ya da dünyanın en güzel aşkını yaşayabilirsin. Ama denemediğin sürece asla bilemeyeceksin.
When in Rome
Ben ölmek istemiyorum. Yaşamak ve herkesin burnundan getirmek istiyorum...
Oğuz Atay
Benden nefret edenlerden nefret edecek vaktim yok. Çünkü ben, bana değer verenleri sevmekle meşgulüm..
Marquez
anlamlı yemin söz vermektir, En büyük intikam affetmektir, En adi söz hiç sevmedim demek; Ve en güzel cevap gülüp geçmektir.
Victır Hugo
Garip değil mi ? Ulaşamayacağın kadar yüksekte sandığın kişiler, aslında eğilemeyeceğin kadar alçaktadır.
Freud
Geçmişi hatırlamayanlar, onu bir kere daha yaşamak zorunda kalırlar...”
George Santayana
hafif acılar konuşabilir; ama derin acılar her zaman dilsizdir.
Seneca
Belki sıkıca sarılabileceğimiz bir sevgilimiz olmadı, belki yalnızız.Ama bilinsin ki, adam gibi sevdiğimizdendir yalnızlığımız..
Aziz Nesin
Unutma kalite etikette değil kisinin karakterindedir. Daha oturmasını yürümesini konuşmasını bilmeyen adam kaliteden ne anlar.
Serdar Ağaoğlu
İnsan sevme hissini israf etmemeli.. Kim ne kadar sevilmeye layıksa, onu o kadar sevmeli...
Necip Fazıl Kısakürek
İnsanların az bir kısmı mutlu, bir o kadarı ise mutsuzdur. Geri kalanların tümü; mutlu gibi görünen mutsuzlardır.
Oscar Wilde
[[i]align=center]Gökte ararken yerde bulduğum olmadı hiç; ama yerde bulup da göklere çıkarmışlığım çoktur.
Murathan Mungan[/align][/i]
Ateş karşısında bozulmayan altın, altın karşısında bozulmayan kadın, kadın karşısında bozulmayan erkek; kalitelidir .
Maksim Gorki